Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan nővel, aki csak 21 évesen szerzett szakmát és 26 évesen érettségit? Diploma pedig 30 körül lesz...

Figyelt kérdés

Sajnos rossz gyerekkorom volt, ezért nem tudtam rendesen elvégezni az iskolákat, pedig nagyon szerettem volna tanulni, de nem volt rá lehetőségem. Dolgozom 17 éves korom óta, de csak alantas munkáim voltak eddig.igazi karrierem csak 30 felett lesz...

Zavarnának titeket ezek a körülmények?

2022. okt. 26. 11:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, hogy mennyire releváns erre biszexként válaszolnom, de nem. Engem nem zavarna, sőt megtudom érteni.
2022. okt. 26. 11:06
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem a papír teszi a személyiséget! Egyáltalán nem zavarna. Ambíció van, az látszik, ez már egy teljesen pozitív dolog!
2022. okt. 26. 11:12
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Semmi gond ezzel. Pont ahogy 2-es írja, nem a papír számít, a fejlődés meg létszik is.

Hajrá!

2022. okt. 26. 11:18
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Inkább örülnék neki azért mert nem a nagy átlagba tartozol aki csak rinyál és nem tesz semmit azért, hogy jobb legyen neki. Te tanulsz és tervezel ami nagy szó a mai világban. Amikor megkérdezek egy lányt hogy mit szeretne elérni, mit szeretne csinálni, hol akar tartani pár év múlva még a kérdést sem értik. Jó érzés hogy azért még van ilyen csaj. Gratula
2022. okt. 26. 11:24
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Ha működik a kémia persze hogy igen. Ha beszélgetésben valaki partner tud lenni, akkor a diploma nem mindenáron szükséges.
2022. okt. 26. 11:32
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Az én páromnak is csak OKJ-ja van, nekem meg PhD-m, az is egy nyugati elit egyetemről… nem ez számít, csak a személyiség, hasonló stílus, tisztelet, szeretet és persze jó szex.
2022. okt. 26. 11:44
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
8: Tudom, ez lenne a természetes, de nagyon örülök, hogy ilyen vagy. Sokáig!
2022. okt. 26. 11:58
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem számítana. Látszik hogy fejlődés az életben és vannak céljaid. Ha müködik a kémia ezek a dolgok nem relevánsak egy kapcsolatban.
2022. okt. 26. 14:05
 9/16 anonim ***** válasza:
91%

A külső és belső tulajdonságok, a személyiség nálam sokkal fontosabb.

Sőt értékelem ilyen esetben a kitartást... szerintem ez inkább dicsérendő!

2022. okt. 26. 14:27
 10/16 anonim ***** válasza:
6%
Férfiként nem zavaró, nőket zavarná fordított esetben
2022. okt. 26. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!