Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy nézhetnék ki leszbikusnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézhetnék ki leszbikusnak?

Figyelt kérdés

Elég nehéz úgy ismerkedni, hogy full heteronak nézek ki :D

Szerinted mi az, amit ha meglátsz egy nőn, egyből tudod, hogy meleg?

2022. okt. 22. 20:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Add önmagad kérlek.

Menj fel tinderre, instára, feszbukon csak egy embert kell keresned. Es korbe nezni az ismerősei kozott.

Kerlek ne allj be egy sorba ami lehet nem is illik hozzád.

2022. okt. 24. 22:14
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Csak azt tudom tanácsolni, hogy egyáltalán ne akarj leszbikusnak kinézni. Inkább csak próbáld adni a jeleket egy lánynak, ha szimpatikus neked és esetleg rajta egyértelműbben látszik, hogy leszbikus.

Például én az a fajta leszbikus lány vagyok, akinek kb a homlokára van írva, hogy az, viszont általánosságban a femme lányok a type-om, akik ugyebár eléggé heteronak tűnnek. De mindig érzékeltetem, ha valaki szimpi nekem és ilyenkor nagyon sokat segít, ha az illető leányzó ad egy visszajelzést, hogy "szabad a terep".

Szóval szerintem ne add le a saját stílusod, inkább jeleket próbálj adni a lányoknak.

2022. okt. 24. 22:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, miért akarsz agyatlan sztereotípiáknak megfelelni?

Egy leszbikus (ahogy a többi ember sem) nem azt fogja figyelni rajtad, lila vagy rózsaszínű a hajad, csöcstől bokáig ki vagy-e tetoválva, a kabátodban vagy a fejedben van-e több szegecs... (szerintem egyik borzalmasabb stílus mint a másik)

Hanem azt, hogyan viselkedsz!

L

2022. okt. 25. 11:14
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem akarok nem önmagam lenni, stbstb, nem kell kiforgatni a kérdésemet. Normális nő vagyok, nyilván a saját stílusomba helyeznék bele valamilyen 'jelet', ami más nők számára azt sugallná, hogy leszbikus vagyok. Szó nincs agyatlan sztereotípiákról, meg mindenféle hülyeségről amit néhányan írtatok.

Nem vagyok kezdeményező fél, és így igencsak nehéz ismerkedni, nem próbálkoznak nálam.

2022. okt. 25. 13:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok....amit esetleg tudsz tenni úgy, hogy a saját stílusod is megtartsd, de mégis adj egy jelet az a gyűrű a mutató vagy hüvelyk ujjon, ami 90%-ban tényleg egy leszbikus dolog.

Vagy esetleg a bun-ok tudnak még kis jelzést adni, ha néha napján beiktatsz egy-egy pali inges napot, lezserül, alá pólóval rohadt jól tud kinézni.

2022. okt. 26. 09:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi de a kérdésed megfogalmazása alapján joggal feltételeztük,hogy magadra akarsz erőltetni valamit ami nem te vagy. Mindenki ezt vágtale...

Ezt a kérdést nem így kellet volna feltenni.

De lényegtelen..

Mik azegyértelmű leszbikus jelek?

Gyűrű a hüvelyk ujjon.

Szivárványos kiegészitők. (Nem ilyen én kicsipónim stilusban)

2022. okt. 26. 10:56
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Gyűrűt akartam írni én is, de megelőztek. Egy kis szolid ezüst gyűrű benne a két vénusz jel. Amikor úgy akarod, kifelé fordítod, amikor meg nem, befelé.

Ha olyannal találkozol aki érdeklődik utánad, úgyis alaposabban meg fog nézni, látni fogja.

2022. okt. 26. 21:12
 18/21 anonim ***** válasza:

16

Gyűrű a hüvelykujjon? :)) Ez jó. Ott szoktam hordani a sajátomat. Full hetero vagyok. Na ma is tanultam vmit.

2022. okt. 26. 21:29
 19/21 anonim ***** válasza:

18-as valószínűleg sok embert "becsaptál" már ezzel 😂

A gyűrű a hüvelyk ujjon kb egy nemzetközi jelzés a leszbikusok számára. Meleg srácoknál pl ez a fülbevaló csak a jobb fülben vagy balban...na az irányt nem tudom pontosan.

Persze ez nem jelenti, hogy más nem csinálhatja, szóval hord tovább egészséggel💪

2022. okt. 27. 09:09
 20/21 anonim ***** válasza:
51%
Ha itt szeretnél ismerkedni is, akkor nekem írhatsz:)
2022. okt. 29. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!