Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy nézhetnék ki leszbikusnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézhetnék ki leszbikusnak?

Figyelt kérdés

Elég nehéz úgy ismerkedni, hogy full heteronak nézek ki :D

Szerinted mi az, amit ha meglátsz egy nőn, egyből tudod, hogy meleg?

2022. okt. 22. 20:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
19%
Rövid haj
2022. okt. 22. 20:41
 2/21 anonim ***** válasza:
77%
miért akarsz úgy kinézni? mármint gondolom itt is hasonlóan működik, biztos vannak olyan csajok, akinek így tetszel :D
2022. okt. 22. 20:43
 3/21 anonim ***** válasza:
23%
Írj :))
2022. okt. 22. 20:48
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy leszbikus kinézet. A rövid haj is csak általánosítás.
2022. okt. 22. 20:57
 5/21 anonim ***** válasza:
97%

Maximum akkor tudsz "úgy" kinézni ha masculin típus vagy.

Magyarán férfias,vagy konkrétan férfi ruhákat viselsz, értelemszerűen, férfias frizurával, illattal.

De ha nő ként akarod hogy észrevegyenek. A kommunikációddal tudsz csak jelezni. Mással nem!

2022. okt. 22. 21:40
 6/21 Noren1989 ***** válasza:
43%
Hàt nem tudom, de a legutóbbi leszboszi a legnőiesebb nő, akivel talàlkoztam.
2022. okt. 23. 07:56
 7/21 anonim ***** válasza:
41%

Létezik leszbikus divat, és ez nem csak az, hogy maszkulin külsőd van, sőt.

Az utóbbi pár évben nagy divat volt:

-valami egyedi fülbevaló, általában gyümölcsös.

-sok gyűrű, általában a vintag stílusban, főleg az első három ujjadon

-nem feltétlen rövid, de egyedi haj

-karabínerek övöb

-flannel ing

-ing és rá női öltönymellény

-színes szemhéjtus

-rövid körmök, egyedi mintákkal

Ezek önmagában nem jelentenek persze egyértelműen semmit, de arra az első benyomásra elég, hogy felkeltsd az érdeklődését.

Ezen kívül van egy csomó olyan szimbólum, amit egy leszbikus tuti észrevesz, pl a naplementés zászló színei, vagy pl ibolya mintás dolgok.

Vagy pl utalások queer médiára? Pl a levelek a Heartstopperből, Uranus és Mercury a Sailor Moonból, stb.

Ezekből aztán hordj amit akarsz, ami beleillik a stílusodba.

És persze nem, nem mindenki akar látható lenni, sőt. Vannak akik direkt rejtőzködnek, tagadják, hogy ilyen egyáltalán létezik, mert félnek. Velük ne foglalkozz, az ő komplexusaikat nem kell átvenned. Legyél önmagad, úgy ahogy tetszik.

2022. okt. 23. 11:30
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!
2022. okt. 23. 20:17
 9/21 anonim ***** válasza:
72%

Én akkor feltételezem egy csajról, hogy esetleg lehet esélyem (hogy leszbikus), ha pasis. Sportos cuccok, de pláne ha mellé a rövid haj társul, már nagyon reménykedik az ember... Viszont ha nem vagy pasis, semmiképp ne öltözz úgy, csomó leszbikus csajnál kizáró ok...

Ha van rajtad/nálad (táskádon kitűző, vagy mittomén), tehát bármi, ami szivárványos, abból egyből levágják, hogy ha nem is 100%, de tuti érdemes próbálkozni nálad.😀

2022. okt. 23. 20:43
 10/21 anonim ***** válasza:
81%

Ha úgynézki mint egy favágó.

Most viccen kívűl,te egy bizonyos típúsu ember vagy. Abbol hozdki leg többet,ha az heteros akkor úgy jártál.

Az itteni tanácsok alapján magadra erőltetnél egy jelmezt amiben lehet hogy rettenetesen éreznéd magad azért,hogy utána csalodást okozz egy olyan a valakinek akinek tetszik a jelmezed?

Én is heteros (lányos) vagyok, és ráadásul a nőies lányok tetszenek. Szóval még bonyibb a helyzetem. De eszem ágában sem lenne fiúsan öltözni és egy másik fiús lányt keresni,mert ő biztosan leszbikus.

2022. okt. 24. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!