Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek ezt minek lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt minek lehet venni?

Figyelt kérdés
Jelenleg 30 éves nő vagyok, biszexuális. Életem során többször is vonzódtam nagyon nőkhöz, de nem adtam a tudtukra (valsz full heterok voltak), szóval csak férfiakkal volt eddig kapcsolatom. Az elmúlt hónapokban ismét megtörtént, nagyon megtetszett egy 40 pár éves nő, konkrétan megőrülök érte. Itt jelenleg érzem, hogy akár lehetne is valami, de mivel nincs ezzel tapasztalatom, nem tudom, mit vehetek jelnek,egyáltalán ezek azok e, hogy én is tudjak lépni. Ebben szeretnék tanácsot, véleményt kérni. Írna nekem olyan személy, aki szívesen meghallgatná a sztorit és elmondaná, hogy ő kívülállóként ezt hogy látja?

2022. okt. 20. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
írj nyugodtan akár itt is, ez anonim oldal
2022. okt. 20. 17:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Eléggé felismerhető sztori, tartok kicsit, hogy valaki ismerősöm ide téved is levágja.
2022. okt. 20. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd, hátha tudok vmi hasznosat mondani.
2022. okt. 20. 18:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Pár dolgot leírok így,amikből nem lehet felismerni, de ezek általánosságok. Én arra lettem figyelmes, hogy többször megnéz. Előtte is vonzónak találtam, de tulajdonképpen ez volt az első, ami miatt felfigyeltem rá. Állandó szemkontaktus, olyan érzéki. (vagy csak én gondolom annak :D )Kérdezett a szakításomról, keresek e jelenleg partnert. Elmondtam, hogy milyen emberek jönnek be (ezt most nem részletezem, de nem a külsőségekről beszéltem), és erre jött a kérdés tőle, hogy ez csak férfiakra vonatkozik vagy nőkre is? Természetesen mondtam, hogy volt, hogy vonzódtam nőhöz is, de nem volt kapcsolatom még. Én hülye meg zavarban voltam és eltereltem a témát.Úgy amúgy nem keresi a társaságomat sajna, lehet időhiány, közösségi oldalon nem vagyunk ismerősök. De amikor heti 1x 2x látom pár percre, valami ilyen mindig történik. Ezt csak pár dolog, a többit nem merem leírni így. Lépnék én , de ha rosszul érzem és nem jön össze,ez nem az a helyzet, ahol utána lehetne kezelni egy visszautasítást, hiába felnőttekről van szó.
2022. okt. 20. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbálta kideríteni,hogy vonzódsz e a nőkhöz🥰🥰hajrá
2022. okt. 20. 20:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ezt a helyzetet nem fogod tudni úgy megoldani, hogy 100%-ban kerülöd a kockázatot.

A legnagyobb baj, hogy mindenki úgy akar ismerkedni, hogyha kiderül, hogy mégsem jó a másiknál, akkor le tudja tagadni, nehogy kínos legyen.

Ennek az a vége, hogy keresed a jeleket ("megnéz", "szemkontaktus"), de lépni nem mersz.

Mi lenne, ha egyszerűen elhívnád egy kávéra, egyértelműen munkaidőn kívül, akár hétvégén?

Elkezdtek beszélgetni, gyorsan ki fog derülni, hogy csak havernak gondol, és mesélni akar az aktuális pasi ügyeiről, vagy randi lesz belőle.

Ne légy gyáva csajszi!

2022. okt. 21. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!