Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért lettél leszbikus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettél leszbikus?

Figyelt kérdés
2022. okt. 13. 12:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
10, azok mind biszexek, mondani mindent lehet. Egész pontosan biszexuális homoromantikus személyek. Azt se hivják heterónak amelyik pasi pasikkal szexelt.
2022. okt. 15. 14:57
 12/24 anonim ***** válasza:
97%
Mert így születtem :)))
2022. okt. 15. 17:04
 13/24 anonim ***** válasza:
79%

11, meleg férfiak 30 évig házasságban tudnak lenni nőkkel és gyereket is tudnak nekik csinálni pedig tényleg melegek…

Több ilyen anyag is van a neten, nézz utána…

Nem minden homoszexuális tudja magáról 13 évesen hogy na én homo vagyok, nagyon sokan kezdik az ellenkező nemmel mert ugye az a normális

2022. okt. 15. 17:30
 14/24 anonim ***** válasza:
27%

"Pedig tényleg melegek" 🤣

Ezt úgy hívják, hogy biszexualitás. Elég primitív vagy ha nem tudod mi az a biszexualitás.

A "meleg" és "leszbikus" szavak meg nem olyanok mint egy klub, hogy valaki belépett, az, és kész.

Ezek fogalmak, amik valakire vagy ráillenek, vagy nem. Aki meg vígan kefél meg házasodik a másik nemmel, az nem meleg és nem leszbikus, hanem biszex. Tényleg itt tart a magyar nép, hogy a gyakorin kell szexuális felvilágosítást tartani felnőtt embereknek?

2022. okt. 15. 17:39
 15/24 anonim ***** válasza:

[link]

Első férfit ajánlom figyelmedbe

Te gondolom jobban tudod hogy ő csak biszex és nem meleg mint ő maga

2022. okt. 15. 18:42
 16/24 anonim ***** válasza:
1%
Nem nézek meg belinkelt 💩okat.
2022. okt. 15. 19:03
 17/24 anonim ***** válasza:
90%
Persze mert ott van benne a bizonyíték amiről beszélek
2022. okt. 15. 19:21
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
Ezaz, 16-os, ne hagyd magad tényekkel provokálni!
2022. okt. 15. 22:32
 19/24 anonim ***** válasza:
26%

Hát tudjátok én csak azértis megnéztem ezt a linket. Illetve négy most is hallgatom, mert ez elég hosszú video. És ne a 16 -osnak gratulálj 18 -as! Előbb meg kellett volna nézd ezt! Mást mondtál volna! Ez nem egy hülye provokáló videó! Hanem egy meleg pasi vallomása, aki eddig titkolta, csájája is van!

Szóval azt ajánlom mégis nézzétek ezt meg!

2022. okt. 16. 10:00
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Aki puncit dugott az nem meleg, hanem biszex.
2022. okt. 16. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!