Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » (Leszbikus kategória!) Hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Leszbikus kategória!) Hány évesen feküdtél le először lánnyal/nővel? Lett belőle több? Jó volt, vagy rossz? Érezted úgy, hogy kicsit ügyetlen vagy? Aggódtál előtte?

Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

18 evesen

Nem lett belole csak szex, vagyis parszor osszejartunk meg utanna szexelni

Jo volt

Nem ereztem magam ugyetlennek egyaltalan

Aggodni nem aggodtam, inkabb csak izgultam kicsit

2022. okt. 2. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

23 évesen, utána még 4 évig együtt voltunk.

Jó volt.

Persze, természetes hogy az első előtt ügyetlennek érzi magát mindenki.

Kicsit aggódtam, de nem különösen, mert megvolt a bizalom.

2022. okt. 2. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
22 évesen.Jó volt, én egy kicsit ügyetlenkedtem, de belejöttem. Elsőnek nagyon furcsa volt, ahogy hozzámért, simogatott, a nyelve is fura volt, de nagyon jó. Igen egy évig tartott.
2022. okt. 5. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen és azóta is együtt vagyunk. Szerintem akkor nagyon ügyetlenkedtem és aggódtam is.
2022. okt. 6. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!