Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok/nők, ti vállalnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti vállalnátok egyéjszakást szűz lánnyal?

Figyelt kérdés

A srácok nagyon nem bírnak, és marhára nem kedvesek velem, a korombeli csajok meg leszbikus hajlamnak nevezik, ha megcsókolják részegen egy barátnőjüket, de a többi fúj. Volt egy lány aki azt mondta mindenkinek, hogy szexelt már lánnyal, én odamentem és kedvesen megkérdeztem, hogy kicsit mesélne-e róla, hogy hogy jött rá, hogy kedveli a lányokat, és hogyan ismerkedett meg vele. Erre mondta, hogy fúj ő soha nem feküdne le lánnyal, csak a fiúkat ez izgatja. Szóval a környezetemben senkit nem találok aki ismerkedne másik lánnyal. Az egyetemi könyvtárban elkezdtem beszélgetni egy nagyon csinos/aranyos lánnyal, aki tényleg kedves volt velem, de őszintén megmondta, hogy barátkozhatunk, de ő hetero.

Ezért gondolkozom az egyéjszakáson, de nem tudok Budapesten “leszbi bárokat” és félek, hogy a tapasztaltabb nőknek gondot okozna, hogy én csak biszex vagyok és hogy szűz vagyok. Igazából kapcsolatra vágynék nagyon, de arra semmi esélyt sem látok. 19L (idén kezdtem az egyetemet, ami azt hittem, hogy jobb lesz)

2022. szept. 25. 17:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
57%
Az egyéjszakázást tlitó lista nálam.
2022. szept. 25. 19:57
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

Én időnként bele szoktam menni egyéjszakásokba és egyáltalán nem kizáró ok ha a másik fél még szűz.

Bár mondjuk... Mi tagadás meglepődnék. Nem tudom miért, valahogy ha alkalmiba keveredek valakivel az utolsó gondolatom lenne hogy az illető még szűz.

2022. szept. 25. 23:57
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

Hát ha nem is egyéjszakást, egy több próbálkozósat igen.

Egy éjszaka alatt nem tanulsz semmit, hiába mondjuk a legtapasztaltabbal csinálod. A másik az, hogy lehet nem is tudnál úgy viszonozni, hogy az kielégítő legyen a másiknak.

2022. szept. 26. 06:59
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

Semmiképp nem lenne kizáró ok, hogy szűz...viszont engem a kapcsolat része sokkal jobban érdekelne, mint az egyéjszakás

Egyébként pedig, ha rám hallgatsz, nem rontod el azzal az első alkalmat, hogy egy random lánnyal veszíted el a szüzességed. Az az alkalom legyen különleges, a maga tökéletlenségeivel együtt

19/L

2022. szept. 26. 15:04
 15/23 anonim ***** válasza:
89%

Őszintén szólva én sem igazán értem, miért lettem ennyire lepontozva....dehát úgy tűnik nagyon maradi gondolkodású vagyok.

(Mondjuk ha tippelnem kellene, azt mondanám, azok pontoztak le, akik éppen egy leszbikus szűz lányt keresnek egyetlen éjszakára...és természetesen nem is feltétlenül nők)

2022. szept. 26. 21:58
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
Más is kapott brutál ""kedves"" üzenetet egy Eszthi nevű felhasználótól?😅 kicsit kiborult csóri, hogy léteznek biszexuálisok😂
2022. szept. 26. 23:21
 17/23 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
80%

Persze, mindenkit zaklat, ne is figyelj rá, mindenki csak letiltja. :) Sokszor látom, hogy üzennek neki egy hozzászólásban, hogy ne is írjon üzenetet nekik, mert tiltva van. :)

16-os, nem feléd értékítélet, ha lepontoznak. A százalékok csak azt mutatják, hogy a többség hogyan vélekedik, ne vedd magadra. Ha egy normális választ lepontoznak, azzal az ő bizonyítványuk van bemutatva. Tőlem pipát kaptál, én egyetértek azzal, amit írtál.

2022. szept. 26. 23:27
 18/23 anonim ***** válasza:
79%
17 Engem eddig elkerült,de mintha láttam volna a nevét egy másik válaszban is O.O
2022. szept. 26. 23:27
 19/23 anonim ***** válasza:
86%
Jajj,az egy nagyon beteg valaki,mindenkinek írogat,én is letiltottam már rég.A múltkor a pedofilok mellett állt ki.:D Szerintetek akkor mennyire tiszta elme?
2022. szept. 26. 23:30
 20/23 anonim ***** válasza:
25%
EgyCseppaTengerből,a normális válaszodért te is le leszel pontozva,de nagyon.Ilyen f*szok vannak csak itt.Tőlem te is és a 16os is pipát kaptatok.;)
2022. szept. 26. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!