Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek kapcsolatban egy olyan nővel, aki felvállaltan leszbikus, de minden LMBTQ-dologtól eltiltja a párját?pl.se egy szivárványos karkötő, se Pride, mindentől el kell határolódni?
Ismerek egy ilyen nőt, a párjával 7 éve együtt élnek felvállaltan, és mégcsak nem is Magyarországon, mert a barátnője francia és kint élnek. Beszélgettünk ilyen témákról, és pl.egy rövid frizurára vagy egy uniszex ruhadarabra is azt mondja, hogy a barátnője nem helyeselné, mert szerinte csak a klasszikus női megjelenés az elfogadható. Kérdeztem milyen ott a Pride, azt mondta még egyszer sem volt Pride-on, mert a barátnője nem helyesli. Hívtam a Budapest Pridera, oda sem jött, és még csak meg sem osztotta a francia ismerősei között a meghívót, mert nem is posztolhat semmi LMBTQ-tartalmat! Alig van fent közös képükön, de olyan amin pl.csak egy puszit adnak egymásnak sincs, nyílvánosan nem fogják meg egymás kezét. A diszkriminációs törvények ellen sem szólalhat fel, a transzneműek sem fogadja el a barátnője, kimondottan transzfóbiás. Nem barátkozhat transzneműekkel, és le kell néznie őket.
Hogy lehet egy leszbikus nő, hogy a saját maguk ellen van? És miért tűri ezt a párja? Egyáltalán hogy lehet együtt lenni egy ilyen kontrollmániás nővel?
Ha ő maga határolódik el tőle, lehetséges.
Ha nekem is "megtiltja" ezeket a dolgokat, semmiképpen nem.
Ez a nő totál zakkant, én bottal se piszkálnék ilyet.
Az ismerősöd meg nem értem mindek van vele, ez eléggé negatív kapcsolati dinamikának hangzik, ez egy időzített bomba, nem az a kérdés, hogy szétmennek-e, hanem, hogy mikor van egy annyira tiszta pillanata, hogy dobbant.
Én esetleg azt ajánlanám fel, hogy ha kér segítséget elköltözni, segítek neki albit találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!