Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy olyan lány után vonzódok aki aszexuális? 22L
"Mikor megismertem azt mondta ..."
Ez nem csak jel.
"Igazából ő is mutat olyan jelenségeket felém hogy kíván..."
De az,h mutat olyan jelenségeket,az igen.Összevissza beszél a kérdező.
Na,akkor nem demiszexuális.Egy demiszexuális kb kapcsolatot sem kezd olyannal,aki iránt nem érez.Magamról is tudom ezt és mások elmondása alapján is.De itt van egy másik demiszexuális hölgy,lepontozgatás helyett talán tőle is kérdezni kellene,hogy ez miképpen működik.
Én inkább aszexuálisra tippelnék.Míg el nem éri a limitet azt jelenti,hogy addig oké vagy,míg sok nem lesz neki a testi közelség,mert nála ez is véges,van egy határ,amíg még kényelmes számára.Amiért szexuális vonzódása nincs,érzelmi még igenis lehet és vágyik is az érzelmi kapcsolódásra.Az aszexualitásnak is van több fajtája is,vannak olyanok,akik még kívánni is tudják a szexet,de nem jutnak el a megvalósításig,mert arra már nem vágynak,akármennyire is kívánnak meg valakit.Ha volt már kapcsolata és ő azt mondja magáról,hogy aszexuális,akkor az is,ki tudta ismerni magát gondolom a párja mellett.
Ezért ajánlotta gondolom a 13-as is azt,hogy vele beszéld meg.Egyik mondatban azt írod,hogy mondta,a másikban már jeleket küld.Kívánja,mégse.Hát beszéljétek meg,mert ha aszex,akkor ahogy írta a hölgy,megcsalod vagy elhagyod.Neked fontos a szex,ha már itt kérdezgetsz róla másokat ahelyett,hogy vele leülnél komolyan egy hosszú beszélgetésre.Ha meg demiszexuálisnak hazudja magát azért,hogy megtartson,akkor így járt.
Pontozzatok le engem is! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!