Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy olyan lány után vonzódok aki aszexuális? 22L
Nehéz lehet,mert a szex sokaknak,gondolom ezek alapján neked is,nagyon fontos.
Egy ideig működhet,de az egyik legfontosabb dolgot nem fogja tudni neked megadni.
Engem nem zavarna, ha aszexuális lenne az, akivel ismerkedem, mert nekem nem fontos a szex. Bár tény, hogy rossz lenne, hogy nem kényeztethetem, de ez sosem lenne kizáró ok, viszont az, akinek fontos a testiség, nem fogja bírni és előbb-utóbb szakít vagy félrelép.
Én demiszexuális vagyok, 2 hónap alatt szerintem már kiderült volna, ha ő is csak az lenne, mert attól függetlenül, hogy én sem adom könnyen magam, még vágyom a másik félre. Ezt magadban kell szerintem először rendezni, hogy ő önmagában, egy szexmentes kapcsolatban boldoggá tud-e tenni téged. Ha nem, akkor felesleges elhúzni, hogy mély érzelmek alakuljanak ki, mert akkor nagyobb lesz a sérülés, ha elhagyod, megcsalod, mert neked nem megy így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!