Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek ha egy olyan lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy olyan lány után vonzódok aki aszexuális? 22L

Figyelt kérdés
Munkahelyemen ismertem meg ezt a lányt kb 2 hónapja, és 1 hónapja azt érzem szerelmes vagyok belé. Sajnos kiderült, hogy ő aszexuális. Nagyon jóban vagyok vele, ölelkezünk, kézen fogva járunk és ő lett a lelki bizalmasom, de sajnos ő nem érez senki iránt szexuális vonzalmat.

2022. szept. 18. 11:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

Nehéz lehet,mert a szex sokaknak,gondolom ezek alapján neked is,nagyon fontos.

Egy ideig működhet,de az egyik legfontosabb dolgot nem fogja tudni neked megadni.

2022. szept. 18. 11:53
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Van olyan is (nem tudom, hogy hívják), aki csak az iránt tud szexuális vonzalmat érezni, akihez érzelmileg kötődik. Hátha kialakul.
2022. szept. 18. 12:02
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
#3 demiszexuális
2022. szept. 18. 12:06
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
4: köszi :)
2022. szept. 18. 12:08
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem hogy a #3 válaszolónak igaza lesz, és ki alakul valami. Igazából a lány is mondta, hogy ha nem lenne aszexuális akkor meg próbálhatnánk. Viszont azt is mondta, hogy ez neki még gyors, szóval lehet hogy tényleg az igazi érzelmi kötődésnek kell ki alakulni.:)
2022. szept. 18. 16:24
 6/19 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
84%

Engem nem zavarna, ha aszexuális lenne az, akivel ismerkedem, mert nekem nem fontos a szex. Bár tény, hogy rossz lenne, hogy nem kényeztethetem, de ez sosem lenne kizáró ok, viszont az, akinek fontos a testiség, nem fogja bírni és előbb-utóbb szakít vagy félrelép.

Én demiszexuális vagyok, 2 hónap alatt szerintem már kiderült volna, ha ő is csak az lenne, mert attól függetlenül, hogy én sem adom könnyen magam, még vágyom a másik félre. Ezt magadban kell szerintem először rendezni, hogy ő önmagában, egy szexmentes kapcsolatban boldoggá tud-e tenni téged. Ha nem, akkor felesleges elhúzni, hogy mély érzelmek alakuljanak ki, mert akkor nagyobb lesz a sérülés, ha elhagyod, megcsalod, mert neked nem megy így.

2022. szept. 18. 19:41
 7/19 A kérdező kommentje:
Igazából ő is mutat olyan jelenségeket felém hogy kíván, csak azt mondta hogy ő neki még az gyors hogy ki mondja, hogy szerelmes belém, meg a testiség. Nem tudom eldönteni hogy akkor most tényleg szeretné e ő is idővel vagy nem.
2022. szept. 18. 19:54
 8/19 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező s te bi vagy leszbi vagy?S ő?
2022. szept. 18. 19:55
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha kíván, csak még gyors a tempó, akkor ez nem aszexualitás lesz.
2022. szept. 18. 20:01
 10/19 A kérdező kommentje:
Igazából még soha nem adott rá konkrét választ. Azt tudom hogy volt pasija. Viszont nővel is volt már elvileg régebben. Mikor megismertem azt mondta hogy aszex.
2022. szept. 18. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!