Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok nyári hőségben kissé "alulöltözni"? Szokta zavarni a barátnőtöket?
Egy példa:
Mennyire szoktatok lengék lenni nyári időszakban és barátnőtöket szokta zavarni? Vagy talán barátnőtök is öltözik hiányosabban és ti mit szóltok hozzá?
Nincs neheztelés, féltékenykedés belőle?
#14: sem az arrogancia, sem a fensőbbségeskedés, sem a leereszkedő stílus nem segít, hogy igazold a teóriádat.
Érveid nincsenek, és most már biztos vagyok benne a válaszaid alapján, hogy semmi közöd a divatszakmához, gőggel nem lehet pótolni a hozzáértést.
Az ízlésedről nem fogok vitatkozni, mert ugye annak nincs értelme. Szíved joga, ha neked ez nem tetszik, ahogy nekem pl nem tetszik a pink szín. Egyéni preferencia kérdése. De felesleges azzal jönni, hogy ez r-b-s, vagy ízléstelen, mert senkit nem érdekel a te ízlésed.
Az nyilvánvaló, hogy a hozzáértés nem zavar meg téged a témában...
#21.:"nem mutatkoznék olyan nővel,akinél ez a szint.Ez van,jöhetnek a lepontozások,én meg maradok a normális,igazi nőknél,akik nem egy darab húsok"
Akkor nálad mégis a mi a szint,es mivel támasztod alá,hogy kényelmetlenül melege legyen?
Jó 40c°fokban már bármiben melege van az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!