Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szoktatok nyári hőségben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok nyári hőségben kissé "alulöltözni"? Szokta zavarni a barátnőtöket?

Figyelt kérdés

Egy példa:

[link]

Mennyire szoktatok lengék lenni nyári időszakban és barátnőtöket szokta zavarni? Vagy talán barátnőtök is öltözik hiányosabban és ti mit szóltok hozzá?

Nincs neheztelés, féltékenykedés belőle?

2022. aug. 12. 10:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
36%
Egy strandon nem tűnik ribónak vki azért,mert fürdőruhában van.Nekem sem az a bajom ezzel az öltözettel,h féltékenység miatt zavarna,h látják a testét,hanem alapból nem mutatkoznék olyan nővel,akinél ez a szint.Ez van,jöhetnek a lepontozások,én meg maradok a normális,igazi nőknél,akik nem egy darab húsok.:)
2022. aug. 14. 13:53
 22/25 anonim ***** válasza:
80%

#14: sem az arrogancia, sem a fensőbbségeskedés, sem a leereszkedő stílus nem segít, hogy igazold a teóriádat.

Érveid nincsenek, és most már biztos vagyok benne a válaszaid alapján, hogy semmi közöd a divatszakmához, gőggel nem lehet pótolni a hozzáértést.

Az ízlésedről nem fogok vitatkozni, mert ugye annak nincs értelme. Szíved joga, ha neked ez nem tetszik, ahogy nekem pl nem tetszik a pink szín. Egyéni preferencia kérdése. De felesleges azzal jönni, hogy ez r-b-s, vagy ízléstelen, mert senkit nem érdekel a te ízlésed.

Az nyilvánvaló, hogy a hozzáértés nem zavar meg téged a témában...

2022. aug. 15. 08:44
 23/25 anonim ***** válasza:
66%

#21.:"nem mutatkoznék olyan nővel,akinél ez a szint.Ez van,jöhetnek a lepontozások,én meg maradok a normális,igazi nőknél,akik nem egy darab húsok"

Akkor nálad mégis a mi a szint,es mivel támasztod alá,hogy kényelmetlenül melege legyen?

Jó 40c°fokban már bármiben melege van az embernek.

2022. aug. 15. 12:18
 24/25 anonim ***** válasza:
én nyáron is kicsit visszafogottabban öltözködöm meg vmennyire eltakarom a testem, de azért mégis extra, pl. szexi a szabása a ruhámnak, vagy kiadja a számomra előnyös lábaim formáját a leggings + szoknya kombó. nálam a napvédelem is fontos szempont :D
2022. aug. 18. 12:45
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Kamasz fiú korba volt egy olyan barátnőm aki nagyon zavarta ha vékony lazán voltam, fordított eset őt nagyon zavarta ha más lányok engemet meg néznek, volt egy olyan, nyári Balatoni strandolás után át öltöztem, bő fazonú farmer rövidnadrágom volt, és öltöztem akkor csak úgy simán meztelen boxer alsó nélkül vettem fel, ki jöttem, meg kérdezte hogy ugye a farmer alatt van boxer, mondtam nincs, mondta, teljesen feltűnő hogy nincs, az volt a legnagyobb baja, hogy mivel nagy kerek fenekem van akkoriban még nagyobb volt, így, a farmer alatt csupaszon, rá idomul a farmer a fenekemre varrás a fenék vájatba, de persze neki nagyon is tetszett csak az nem ha más lánynak is, akkoriban mindig a fenekem volt a legnagyobb téma, lányok ismerősök nagy segünek neveztek, felnőttként is meg van a kerek fenék, nyáron mindi boxer nélkül vagyok rövidnadrágokat úgy hordom, nagyon meleg van akkor nagyon rövid combig érő férfi mini farmer rövidnadrágot veszek fel, egy póló felül, lábra meg csak egy cipő, és ennyi.
ápr. 2. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!