Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szoktatok nyári hőségben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok nyári hőségben kissé "alulöltözni"? Szokta zavarni a barátnőtöket?

Figyelt kérdés

Egy példa:

[link]

Mennyire szoktatok lengék lenni nyári időszakban és barátnőtöket szokta zavarni? Vagy talán barátnőtök is öltözik hiányosabban és ti mit szóltok hozzá?

Nincs neheztelés, féltékenykedés belőle?

2022. aug. 12. 10:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
14%
Le lehet pontozni mindenkit, akinek ezért vagy azért nem tetszik ez az öltözet,így engem is,de én soha sem lennék olyan nővel,aki így öltözködik, de nem féltékenység miatt.
2022. aug. 12. 19:46
 12/25 anonim ***** válasza:
51%
De szerencsés valaki :)
2022. aug. 12. 19:59
 13/25 anonim ***** válasza:
76%

Szoktunk. Sőt van,hogy alulabb is.

Nem zavarja,engem sem mert tetszik és így mégtöbbet látok belőlle.

Kire lenne vagy lennék féltékeny?

A divat vitába is beszállok:ilyen alakot minek takargatni?

2022. aug. 13. 08:52
 14/25 anonim ***** válasza:
16%

Nem kell "takargatni", de elegánsan, divatosan és ízlésesen is ki lehet emelni, nem csak közönséges panelproli módjára.

De ha már itt tartunk: a sejtetés ezerszer szexibb, nőiesebb mint ez az igénytelen "kitárulkozás".

Persze továbbra sem azzal van baj ha valaki igénytelen és nincs ízlése. Csak okoskodni ne akarjon az ilyen.

2022. aug. 13. 08:57
 15/25 anonim ***** válasza:
85%

De itt most a baromi melegben nem sejtetni akarok,hanem nem megsülni.

Sejtetk majd ősszel.

Nem érdekel,hogy főbenjáró divat bakit/bűnt követekel.

Nek akarok hőgutát kapni ezért minden amit felveszek rövid,kivágott.

Akien nem tetszik ne nézzen.

2022. aug. 13. 09:46
 16/25 anonim ***** válasza:
73%
Ne vitatkozzatok vele, ő az, aki mindenbe belekotyog, felsőbbrendűnek hiszi magát, megy igényesnek. A szókincsére viszont már nem az, csak a ruházatára ezek szerint, mert mindig ugyanazokat a kifejezéseket használja. Ha valaki már használja egy ideje az oldalt, egyből ráismer. Egyébként 25 éves, még sosem volt kapcsolata, és szerinte azért, mert igényes, és válogat. Nekem persze mindegy, de vitatkozni felesleges vele, ne pazaroljátok az időtök rá.
2022. aug. 13. 10:15
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem azért nincs kapcsolata,mert igényes és válogat,hanem mert krva szánalmas és irritáló.
2022. aug. 13. 13:06
 18/25 A kérdező kommentje:
Szent egek! Nem akartam ekkora vitát kirobbantani. Csak aggódtam, mert hallottam már párszor, hogy ilyesmi miatt is tönkremehetnek párkapcsolatok. Mondjuk hála a jó égnek én nem vagyok olyan stílusú, mint a képen szereplő személy, ugyanakkor bevallom, olyan lány nekem sem kéne, mert kimondottan féltékenykedni ugyan nem szoktam, de valahol mélyen mégis rosszul esne, ha ország-világ látná a fél testét.
2022. aug. 14. 05:50
 19/25 anonim ***** válasza:
81%
Nem zavar ha a párom így öltözik. Meg szokták ilyenkor jobban bámulni, de amíg az én kezemet fogja, addig nem érdekel.
2022. aug. 14. 06:53
 20/25 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, akkor strandra sem mész vele? Ott meg többet láthatnak.
2022. aug. 14. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!