Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Látens lesz(bi)kus lennék?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látens lesz(bi)kus lennék? Vagy csak gyengédségre vágyom?

Figyelt kérdés

Jelenleg heteró (nyitott)kapcsolatban élek. Viszont van egy kolléganőm, akivel fura helyzetbe kerültem. Szerintem mondhatom, hogy jó barátok is vagyunk. Heti párszor elszoktunk járni edzeni. Eddig semmi olyan dolog nem volt, ami elbizonytalanított volna az identitásomban. (Azt sem tudom, hogy jól fogalmazom e meg, amit mondani akarok.) Tudom ez most furán fog hangozni, de - az egyik gyakorlatnál - megfogta a bokám. Finom és meleg volt az érintése. Annyira jól esett, hogy végig szaladt bennem valami. (Nem mondanám szexuális feszültségnek.) Azóta, ha találkozunk és puszit adunk egymásnak zavarban vagyok. (Amúgy se vagyok ez a pusziszkodó fajta, másnál is van egy ilyen érzésem, hogy csak nehogy rossz helyre csússzak.) Sajnos nincs sok barátom/barátnőm, mert eléggé zárkozott vagyok és nehezen ismerkedem. De vissza a lényegre. Elgondolkodtam, hogy megcsókolnám-e. Nem tudom volt a válasz.

Viszont egy másik kolléganőmmel, aki szintén heteró kapcsolatban él, csapatépítőn arról beszélgettünk full józanul, hogy neki hiányzik az, hogy valaki jól kinyalja. Fura volt a helyzet, de nem voltam zavarban. Sőt örültem, hogy valaki nyitott és tabu nélkül mer erről beszélni.

Eddig úgy gondoltam, hogy aki nő létére puncit akar nyalni, az leszbikus ( vagy biszex ). De ha már megcsókolnék egy nőt, onnan ez is egy karnyújtásnyira lenne, nem?

Párommal vannak bajok a szexuális életünkben. Mindig mondom mi esne jól, kis ideig megy, de utána újra csak a gyors kielégülés a cél. (mert fáradt, mert nem fér úgy hozzám stb...)

Valaki esetleg beszélgetne velem erről? Vagy mit tanácsolnátok?

Köszönöm!

30N

2022. aug. 10. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
96%

Elég bonyolult dolog. Én azt mondom ha megcsókolsz egy lányt vagy akár ki is nyalod nem feltétlen jelenti hogy leszbikus lennél. Főleg ha nem jött be és maradsz a pasiknál.

Nekem is van olyan ismerősöm aki csak kipróbálta és ennyi.

2022. aug. 10. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:
13%
Kivel beszélgetnél szívesen? Nővel vagy pasival?
2022. aug. 10. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nagy ügyet csináltok ezekből a címkékből. Ha vonz a dolog, akkor kísérletezz. Aztán lehet hogy rájössz hogy biszex vagy hogy igazából a nők kellenek neked. De az is lehet hogy maradsz a pasiknál. A lényeg hogy próbáld ki ha lesz lehetőséged rá. Ha nyitott kapcsolatban vagytok akkor nincs akadálya.
2022. aug. 10. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
94%

Egyetértek a 3-assal. Akkora ügyet csinálnak egyesek.. minek kategorizálni? Eddig a pasik jöttek be, most egy nő is megfogott...

Amúgy meg azt sem tudom felfogni, hogy valaki 30 évesen hogy ilyen béna már ne haragudj, hogy nem tudod eldönteni hogy vágysz a nőre vagy csak kedveled barátként....

Csak elbírod dönteni. Vagy pasik esetén is mással állapottatod meg hogy vonzódsz-e hozzá?!

Az nem magyarázat hogy nem jött még be nő. Ha bejön valaki akkor érzed hogy az más.

2022. aug. 10. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!