Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leszbikus az egyik legjobb barátnőm?
Sziasztok!
Van egy barátnőm, akivel már gyermekkorunk óta ismerjük egymás, egy kisvárosban élünk, ugyanabba az általános iskolába is jártunk, majd ugyanabba a gimibe is, de ő 3 évvel idősebb nálam, 25 éves - mióta ő leérettségizett már 6 éve, azóta csak ritkán találkozunk, kb. 3-4 havonta, sohasem volt még fiúja és nem is említ semmi ilyen témát, ma is találkoztunk, és ma gondolkodtam el ezen így komolyabban, hogy nem lehetséges-e, hogy ő a saját neméhez vonzódik?
Soha nem jegyzi meg senkiről, hogy jó pasi, jól néz ki, helyes, és soha nem is tette, nekem van egy 4 éve tartó kapcsolatom, meg szokta kérdezni, hogy hogy vagyunk, megvagyunk-e, stb, válaszolok, de ennyiben ki is merül a téma, olyan, mintha udvariasságból megkérdezné, majd terel erről a férfi témáról.
Volt olyan eset, hogy baráti társaságban voltunk, es valaki megkérdezte tőle, hogy mi a helyzet a fiúkkal, van-e már valakije. Mondta, hogy semmi, majd alakul. Ezután négyszemközt mondta nekem, hogy most tuti arra akart utalni a bizonyos kérdést feltevő ember, hogy leszbikus-e a lány, illetve hogy most tuti azt hiszi, hogy leszbi. Én nem is gondoltam ilyenre ebből a kérdésből, de neki egyből ez volt a gondolata…!?
Észrevettem már azt is, hogy amikor találkozunk és mondjuk egy kivágottabb vagy szűkebb felső van rajtam, a melleimet szokta nézni, és kicsit kellemetlen a helyzet.
Egy teljesen átlagos lányról van szó, nem kövér, nem ápolatlan, mielőtt erre gondolna valaki, hogy emiatt nem mer ismerkedni. Csinos, szép, ápolt, igényes, jó a stílusa is, beszédes, közvetlen. Nem hiszem el, hogy nála senki nem próbálkozik be. Már rá sem merek kérdezni pasi témára, mert folyton terel.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!