Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek leszbikus az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszbikus az egyik legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy barátnőm, akivel már gyermekkorunk óta ismerjük egymás, egy kisvárosban élünk, ugyanabba az általános iskolába is jártunk, majd ugyanabba a gimibe is, de ő 3 évvel idősebb nálam, 25 éves - mióta ő leérettségizett már 6 éve, azóta csak ritkán találkozunk, kb. 3-4 havonta, sohasem volt még fiúja és nem is említ semmi ilyen témát, ma is találkoztunk, és ma gondolkodtam el ezen így komolyabban, hogy nem lehetséges-e, hogy ő a saját neméhez vonzódik?

Soha nem jegyzi meg senkiről, hogy jó pasi, jól néz ki, helyes, és soha nem is tette, nekem van egy 4 éve tartó kapcsolatom, meg szokta kérdezni, hogy hogy vagyunk, megvagyunk-e, stb, válaszolok, de ennyiben ki is merül a téma, olyan, mintha udvariasságból megkérdezné, majd terel erről a férfi témáról.

Volt olyan eset, hogy baráti társaságban voltunk, es valaki megkérdezte tőle, hogy mi a helyzet a fiúkkal, van-e már valakije. Mondta, hogy semmi, majd alakul. Ezután négyszemközt mondta nekem, hogy most tuti arra akart utalni a bizonyos kérdést feltevő ember, hogy leszbikus-e a lány, illetve hogy most tuti azt hiszi, hogy leszbi. Én nem is gondoltam ilyenre ebből a kérdésből, de neki egyből ez volt a gondolata…!?

Észrevettem már azt is, hogy amikor találkozunk és mondjuk egy kivágottabb vagy szűkebb felső van rajtam, a melleimet szokta nézni, és kicsit kellemetlen a helyzet.

Egy teljesen átlagos lányról van szó, nem kövér, nem ápolatlan, mielőtt erre gondolna valaki, hogy emiatt nem mer ismerkedni. Csinos, szép, ápolt, igényes, jó a stílusa is, beszédes, közvetlen. Nem hiszem el, hogy nála senki nem próbálkozik be. Már rá sem merek kérdezni pasi témára, mert folyton terel.

Szerintetek?

2022. aug. 9. 01:34
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
A leírtak alapján, nagyon esélyes hogy leszbikus!
2022. aug. 9. 02:00
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Lehetséges.
2022. aug. 9. 05:22
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Vagy aszex.
2022. aug. 9. 06:26
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
De aranyos lehet, én biztosan kezdeményeznék felé:) biztosan nagyon boldog lenne
2022. aug. 9. 08:11
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Nekem sokkal inkább aszexuálisnak tűnik. Ha titkolni szeretném, hogy leszbikus vagyok, biztos nem emlegetném fel, hogy jaj, most biztos azt hiszik rólam, hogy az vagyok. Még véletlen sem terelném arra a témát. A melled meg tuti nem bámulnám :D Még akkor sem, ha tudnád rólam, szerintem illetlen dolog. Heteró nők szerintem jobban belefeledkeznek, mert nem félnek lebukástól.
2022. aug. 9. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Figyelj lehet asszexualis is, és nem csak amiatt nezheti meg a melled. Ha te teszed ki akkor miért zavar ha valaki megnézi? Piacon is csak azt az árut pakolják ki amit el szeretnének adni. Nem feltétlenül leszbikus az aki megnezi egy másik nő mellét. Ha ennyire érdekel es tényleg olyan jo barátok vagytok akkor kerdezd meg tőle #szerintem
2022. aug. 9. 09:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezz rá nála, elvileg barátnők vagytok, egy ilyen téma nem lehet tabu. Persze ne csak úgy simán, hanem mondjuk megkérdezed, hogy hogy áll a fiúkkal, majd viccelődve azt is, hogy na és a lányokkal? Én is voltam ilyen helyzetben, ez a kérdés le fogja buktatni.
2022. aug. 9. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!