Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl a legjobb barátnőmön? (többi lent)
Mindketten 20 évesek vagyunk. Az ivászatból történt párszor "csók", de ilyen kis szájra puszik voltak. Soha nem voltunk együtt, és meg is beszéltük, hogy netalántán ő biszex lenne (de még nem tudja XD) akkor nem jövünk össze. Ő tudja is, hogy én mit érzek iránta, CSAK SOSE VESZI KOMOLYAN.. úgyhogy én nem fogom a tudtára adni többször, mert nincs is miért.
Fontos, hogy ismerkedni nem akarok senkivel sem (mert akkor csak róla áradoznék, ahogy magamat ismerem😂.. és érdekkapcsolatot meg nem akarok kialakítani... :/, amíg nem teszem magam túl rajta).
És nem szeretnék tőle távol lenni sem, mert szinte olyanok vagyunk már, mint a testvérek.
Előre köszönöm a válaszokat!
+távolság
Úgy nem fog menni, hogy egymás mellett vagytok.
1 és 2 téved!3 és fél éve szerelmes vagyok egy olyan nőbe, akit fél évig nem láttam, nem töltöttünk együtt időt, sőt az elmúlt 1 évben 3* találkoztunk pár percre.Az elmúlt 2 évben kb ugyanez, 3-4* pár percre, de mégsem tudom elfelejteni, a szerelmem egyre erősebb és talán a szexuális vágyam is iránta.Rá sem tudok nézni másra, állandóan csak rá gondolok, ő életem szerelme.
Ha te is így vagy, mint én, kérdező, akkor szívni fogsz.De nagy eséllyel a tiéd csak egy fellángolás, pár hónap, és túl vagy rajta!
Hát fura taktika és nem feltétlenül jó de
1. sorold fel a rossz tulajdonságait/jöjj rá mik azok
2.ha ez meg van képzeld el sokszor miért lenne toxic a kapcsolatotok
nekem félig meddig bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!