Képtelen vagyok túllépni a volt legjobb baratnőmön. Mit csináljak?
Nem tudok tul lenni rajta, pedig oktober vegen tortent az eset. Kidobott, es egy szavam nem lehetett, hiaba kerleltem, mindenkepp el akart engem dobni, mint egy darab szemetet.
Probalok rajta tul lenni, de nem sikerul. Nappal meg ugy ahogy elvagyok, bar egesz nap szomoru vagyok emiatt, de minden este sirok, mert hianyzik.
Ha meglatom a nevet valahol, olyan, mintha szethasadnek. Tudom, hogy o most boldog es tovabb lepett, de nekem nem megy.
Az osszes volt "baratnom" kidobtam, mert egyszeruen nekem nem megy mar ez a nagy batatsag-bizalom-jajj orok szeretet duma. De kozben vagyok egy olyan baratra, aki ugy megert, mint ahogy o tette. De nem tudom elfelejteni es mar kezdek megorulni ettol.
Mit tehetnek?
16/l
Azok között, akiket te bánatodban kidobtál, találhattál volna olyant, aki a legjobb barátnőd helyébe léphet.
Mit nyújtott a barátnőd, hogy megérdemli az esti sírást? Ha kidobott, nem volt igazi barátnő, épp ezért ne sirasd. Tanulj kicsit többet, olvass, sétálj, menj múzeumba, vegyél részt a háztartási munkákban, akkor kevesebb időd lesz bánatoskodni. Előbb utóbb lesz nagyon jó barátnőd, hidd el, hamarabb, mint gondolnád. Fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!