Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lehet?
Figyelt kérdés
Húgom 19 éves, párkapcsolata még nem volt. Az egyik nap itt volt nálunk a legjobb barátnője, de azt gondolták, egyedül vannak otthon.
Én meg hamarabb jöttem haza melóból és arra értem haza, hogy a kertben a hintaágyban összebújva fekszenek. Ruhában meg minden, de nagyon félreérthető volt. Amint meghallották, hogy hazaértem, felugrottak és utána már úgy viselkedtek, mint máskor szoktak.
Nem tudom mi lehetett ez, lehet, hogy leszbikus?
20/F
2022. júl. 27. 14:28
1/7 anonim válasza:
Kb 50%,hogy leszbikus. Vagy az, vagy nem az. Ennyiből ennél többet nem lehet megállapítani.
2/7 anonim válasza:
Mi is össze szoktunk bújni a legjobb barátnőmmel, vicces tény hogy mindketten biszexek vagyunk, de soha nem volt benne semmi, neki pasija van, én meg örök szingli vagyok.😅😂 Szerintem ez teljessen normális dolog, semmi szexualitás nincs köztünk.
3/7 anonim válasza:
2-es, jó oké, de a kérdező sztorijában felugrottak, hirtelen máshogy kezdtek el viselkedni, amikor meglátták, hogy látja őket. Ez így elég gyanús. Talán van köztük valami, amit titkolnak.
De ha ennyire foglalkoztat ez kérdező, akkor kérdezz rá a húgodnál.
5/7 anonim válasza:
Ha tényleg így volt, akkor valami lehet köztük. De ettől simán lehet mindkettő pl. bi, vagy csak kereső.
7/7 anonim válasza:
Ebben semmi leszbis nincs,ja és semmi közöd hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!