Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kicsit fiúsabb, teltebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit fiúsabb, teltebb lányként van esélyem párt találni?

Figyelt kérdés

2022. júl. 26. 11:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2022. júl. 26. 11:34
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
A telt az nem baj a fius már más kérdés meg hogy mit értesz ez alatt.
2022. júl. 26. 11:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak fiús ruhát hordtam eddig, nem sminkelek, volt felnyírva a hajam, de most talán ilyen tüsi hajat szeretnék. Régebben fociztam. Néztek már többször fiúnak, hiába szerintem kivehető, hogy lány vagyok azért még.
2022. júl. 26. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Valakinek biztos bejösz bár a legtöbb fiunak a lányos lányok tetszenek. Lehet párt találnod de ez igy ilyen 1000 bol 1 nek ha bejösz..szoval nagyon kis rétegnek.
2022. júl. 26. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon sokan vagyunk ám menj egy fesztiválra ott az alap hangulat már amúgy is megvan és lehet ismerkedni
2022. júl. 26. 12:06
 6/9 A kérdező kommentje:

4-esnek és 1 férfi privát válaszolónak, aki könyörgött, hogy küldjek képet magamról:

Még mindig leszbikus kategória!

2022. júl. 26. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
Ha csípősen főzöm a babgulyást akkor van esélyem olyan embert találni akinek ízlik? Igen, van esélyed, elég sokféle ízlésű ember létezik, 100% hogy vannak akiknek meg pont ez a gyengéjük és ez jön be.
2022. júl. 26. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Sokunknak jönnekbe a fiús lányok. A telten tudsz változtatni, vagy ha sikerül elfogadni és szeretni hogy telt vagy akkor az kisugárzásodon is látszik ami még egykis plusz.
2022. júl. 27. 14:30
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

Magamat beleértve sem ismerek olyan leszbikust akinek bejönnének a fiús lányok. Egy ismerősömnek volt korábban egy futó kalandja egy fiús lánnyal, de hamar vége lett mert elkezdte zavarni a dolog.

Sőt, sosem értettem, hogy őszinte legyek. Nem értem mi lehet vonzó egy fiús lányban. Imádom a hosszú hajat, a szép alakot, a szexi körmöket még sorolhatnám, de majdnem mindent ami nőies.

Ezt nem bántásból írom, ha így érzed jól magad, ne változtass ezen, biztos találsz olyat akinek ez bejön. De szerintem a lányok nagy részének nem jön be.

2022. aug. 1. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!