Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes, visszahúzódó lányként lehet esélyem párt találni? Ha igen, hogyan? Mert eddig nem sok sikerrel jártam.
Van esélyed, csak jóval csekélyebb. Most térjünk el a leszbikus kategóriától, általános értelemben véve ahhoz, hogy partnert találjon bárki magának, ahhoz az kell, hogy emberek közé járjon és ismerkedjen, beszélgessen másokkal. Ha valaki visszahúzódó, csendes, nem beszél senkivel, nem kezdeményez, akkor tök mindegy, hogy férfiról vagy nőről beszélünk, teljesen lecsökkenti annak esélyét, hogy bárkit találjon magának.
Az nem baj, hogy valaki nem olyan központi személyiség, de azért igen is nyitott szemmel kell járni és ha úgy van, akkor beszélgetni, ismerkedni kell.
Én is ilyen vagyok, nem vagyok egy társasági ember. Nem lehet mindenki nagyhangú, mindenki más, és szerintem ez így jó, biztos találsz majd olyat, aki így szeret, ahogy vagy.
A lényeg, hogy próbálni kell nyitni mások felé, beszélgetni azokkal, akik szimpatikusak, aztán majd alakul.
Az értékedet nem az szabja meg hogy mennyire vagy visszahúzódó, viszont ha visszahúzódó vagy akkor sokkal kevesebb ember fog észrevenni. Ezzel csak az a baj hogy a te felhozatalod is szegényebb lesz és kevesebb esélyed lesz válogatni. Viszont ha visszahúzódó de dögös vagy akkor sokan fognak próbálkozni. Ez némiképp kompenzál. Bár a normális félénk pasikat riasztani fogod a magabiztos bunkók meg próbálkozni fognak szakadatlanul. :D
35F
Köszönöm az eddigi értelmes hozzászólásokat, nem túl vigasztaló, amiket mondtok :/ Dögösnek se igazán nevezném magam :D
A kategóriát nézzétek, legyetek szívesek!
Feldobta a kérdést. A franc se nézte hogy leszbi a kategória. :D
A leszbiknél elég kicsi a piac mivel a legtöbb csaj heteró ugye. Így is van esélyed párt találni csak sokkal de sokkal kisebb. :) A magabiztossághoz az öntiszteleten és az önszereteten keresztül vezet az út. A youtube-on Brian Tracy Főnix szemináriuma egy jó alap hozzá. Azt ajánlom hallgasd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!