Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csendes, visszahúzódó lányként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes, visszahúzódó lányként lehet esélyem párt találni? Ha igen, hogyan? Mert eddig nem sok sikerrel jártam.

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a fent említett tulajdonságaim nagyban megnehezítik az életem, így a párkeresést is. Senki se kér a "kukákból"?
2018. márc. 31. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2%

Mivel gerinctelen vagy, így sehogy.

Erről jut eszembe, szőrösen hordod a puncid visszahúzódó lányként, vagy kopaszon?

2018. ápr. 1. 20:47
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Velem ismerkedhetsz
2018. ápr. 2. 14:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól,hogy csendes vagy még nem leszel "kuka". A párom is visszahúzódó,félénk,és pont azzal keltette fel a figyelmem, hogy nem tucatember/tucatnő, önmagát adja,nem arcoskodik,alakoskodik. Szóval nyugodtan légy önmagad, így legalább csak azok fognak felfigyelni rád,akik így is vonzódnak hozzád/a típusodhoz vonzódnak, és nem fogsz csalódni, ha később elhagynak,mert nem olyan vagy amilyennek mutattad magad. És ahhoz hogy vonzó legyél nem kell "dögösnek" lenned, elég ha szolidan nőies az öltözködésed,nem mimdenkinek jönnek be a kihívó,ribis külsejű,pasiknak esetleg, de a nők többségének taszító.Csak add önmagad, legyél ápolt, kedves,mosolyogj sokat,aki komoly kapcsolatot szeretne,úgyis a személyiségedbe szeret bele,a lényeg hogy az legyen szerethető.

27/L/N

2018. ápr. 3. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!