Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van esélyem párt találni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem párt találni nagyon kövér lányként?

Figyelt kérdés

Vannak olyan lányok, akiknek ez jön be?

22L

2021. máj. 19. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Nekem bejön. Nem gond, ha kövér vagy...
2021. máj. 19. 18:39
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Igen van akit nem zavar ha van némi túlsúly, az arányokon viszont sok minden múlik. Nem mindegy hogy a túlsúly csak nőies, enyhe, vagy kóros mértékű 120 kg.
2021. máj. 19. 18:43
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Én nem vagyok leszbikus, de a legjobb barátnőm az. Az ő csaja elég durván duci, 100+os lehet ránézésre. Együtt vannak már 4 éve.
2021. máj. 19. 19:43
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

Engem személy szerint nagyon vonzanak a molettebb, ducibb nők.:)

Én úgy gondolom, hogy természetesen így is ugyan úgy van esélye egy teltebb nőnek ismerkedni, nem ezen fog múlni a dolog.

2021. máj. 19. 20:34
 5/14 anonim ***** válasza:
20%
Kétlem, hogy pl 160 kilós nő találna társat. Kivéve, ha multimilliárdos! Én sem találok, mindi a súly a gond. A szeretet, igaz szerelem kihalt. Fogyóban vagyok, de addigra, mire elérem az egészséges testsúlyt, kihal belőlem a romantikától kezdve minden...
2021. máj. 19. 21:05
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Én is 120 kilós voltam. 1 év alatt ledobtam 50 kilót, aztán rájöttem, hogy nem is az volt a gond, hogy kövér voltam, hanem a személyiségem. Mert így se találok senkit.
2021. máj. 19. 21:09
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Nekem álmom egy duci/molett hölgy. Fiús lány vagyok, 180 cm és 25 éves. Tudom, nem társkereső...
2021. máj. 19. 21:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vannak lányok/nők, akiknek jól áll, ha ducik, molettek. Itt persze az összképre gondolok.

Van rajtam is elég felesleg, de én nem tudok annyira azonosulni, hogy ilyen vagyok. Magyarul én nem tudom ezt az adottságom előnyömre fordítani :D.

Nyáron szeretnék is ezen változtatni. Belém lehetne kötni, hogy miért pont nyáron, miért nem most, ha ennyire zavar a dolog engem?! Akkor lesz több időm ilyenekkel foglalkozni.

Egyébként nekem pont a súlyom miatt nem volt még senkim (persze azért a belső tulajdonságaim se rózsásak, van min változtatni :D). Mindig a neten ismerkedtem és szinte soha nem találkoztam senkivel se (csak 1-2 emberrel). El szoktam mondani a másik személynek, hogy mi a helyzet és hiába nem zavarja, én tartok ettől, mert bennem ez egy gát. Szóval lehet tényleg nem zavarná a másik félt, hogy nem vagyok vékony, de bennem ez egy nagy gát. És tudom, hogy hülyén gondolkodok erről magam szempontjából. Elsőnek magamnak szeretnék tetszeni és remélem majd idővel megelégedek magammal, ha fogyok újra.

Pár éve már sikerült sokat fogynom, igaz visszajött bizonyos része a súlyomnak, de most majd szeretnék újra belevágni a fogyásba.

2021. máj. 20. 06:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

8. vagyok

Abból az 1-2 emberes találkozóból az egyik egy baráttal volt (akivel majdnem 3 év után találkoztam elsőnek és régen ismerkedtünk, de csak barátok vagyunk), a másik meg egy pár hetes ismerkedésből egy lány, szóval igazából ismerkedés cím alatt 1 emberrel találkoztam, ha pontos akarnék lenni, de nem lett ugye belőle semmi:D

2021. máj. 20. 07:03
 10/14 anonim ***** válasza:
38%
Nekem meg két kövér lánnyal az álmom...
2021. máj. 20. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!