Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némely férfi, miért gondolja azt, hogy nincs leszbikus nő, csak nem voltak még pasival?
Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 15:10
2/14 anonim válasza:
Mert nem értik az ember működését
3/14 anonim válasza:
Mert öntelt, és ostoba, ahogy nőben is van ugyanilyen. Mert a csajok közt is van aki mániákusan szeretne meleg pasival kezdeni.
4/14 anonim válasza:
Bárcsak kezdhettem volna valamit Freddie Mercury-val :D
5/14 anonim válasza:
Nála még sanszod is lett volna, mivel biszex volt, nem meleg.
6/14 anonim válasza:
Ez vitatott, szerintem is biszex volt, de sokan állítják, hogy meleg.
7/14 anonim válasza:
Állíthatják, a nőnek akivel hat évig együtt élt nyilván más lenne a véleménye. És Freddie Mercury nem az az ember volt aki holmi megfelelési kényszerből választ társat.
9/14 anonim válasza:
Amiért sokan állítják itt gyk-n is, hogy nem tudhatod, hogy biszex vagy-e, amíg nem próbáltad azonos neművel. Az ember had döntse már el, hogy ki vonzza szexuálisan anélkül, hogy ezt feltétlenül gyakorlatban is bizonyítani kéne. Nem is értem hogy gondolják, lefekszik a nő egy férfivel, akit egyáltalán nem talál vonzónak, aztán hirtelen bekattan valami, hogy, hé, ez jó, és onnantól már felizgul egy pasira is?
10/14 anonim válasza:
Amiért olyan hülyék is vannak akik győzködni próbálják a heterókat hogy próbálják már ki másik pasival. Intelligencia, intelligencia barátaim!
Ha valaki mást szeret mint te akkor nem b.sztatod, hanem elfogadod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!