Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért gondolják azt, hogy a...

Miért gondolják azt, hogy a leszbikusok egyik fő ismertetőjegye a hátul felnyírt haj?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem. Az én hajam is fel van nyírva hátul. Igaz, hogy mindig van valamilyen minta is belevágva, náluk azt látom leginkább, hogy simán csak le van vágva rövidre. Valaki eltudná nekem magyarázni, hogy ez miért van így?

2020. jún. 7. 18:49
 1/5 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Gondolom a sztereotípia, mait a hollywoodi filmek se nagyon segítenek. Nyilván vannak ilyen leszbikusok is, de ismerek heteroszexuális férfit meg nőt is ilyen hajjal, illetve egyik leszbikus/biszexuális női ismerősömnek sincs ilyen frizurája.
2020. jún. 7. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Megnyugtattál, köszönöm. :D
2020. jún. 7. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amiért a kapucnis pulcsis-nem tapadós nadrágos lányt is annak nézik :D Sztereotípia...
2020. jún. 8. 21:45
 4/5 anonim válasza:
100%
Álitolag a bele vágott szemöldök is azt jelképezixD
2020. jún. 24. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
lol :D én pont most akarom felnyírni majd hátul a hajam meg leszbikus is vagyok, de a kettőnek semmi köze egymáshoz xd ez szerintem csak egy sztereotípia.
2022. aug. 14. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!