Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok ha szépnek tartok egy másik nőt?
Vagy biszex?
Nos, mindig is a fiúk jöttek be, de nem tagadom, ha pl. Egy filmben, vagy egy mesében egy nálam szebb lány van, akkor megjegyzem magamban, hogy oké, szép..
Úgy igazán nem érzem magam leszbikusnak, de néha fantáziálok az azonos nemű szexről, de gondolom ez normális. Hisz, nem tudjuk milyen, gondolkodunk róla.
Sosem tudnám magam elképzelni egy nővel, nem azért mert félek mások véleményétől, csak.. Mindig is nőies voltam, mindig is fiúkkal "láttam magam az elmémben".
Szóval leszbikus biztos nem vagyok, de biszex lehetek?
Röviden: gondolkodom, hogy milyen szép egy nő, de mint párkapcsolatban lánnyal sosem tudnám elképzelni magam.
De ez az "eltudnám képzelni" és "meg tudnám tenni" között nagy különbség van szerintem.
A nők eleve kiváncsiabbak egy másik nő adottságaira.
Szerintem elhamarkodott lenne kijelenteni, hogy a kérdező heteroromantikus biszex lenne.
2-es vagyok. Nem is tudom, annyira nem olvastam ki a kérdező leírásából, hogy annyira vágyna a nőkre. Csak annyit ír fantáziál az azonos nemű szexről, de csak gondolkodik róla.
Ez mit jelent, kérdező? Fel is izgulsz közben?
Ezek a hülye kérdések.. egyesek komolyan ennyire birkák?
Az hogy valamit/valakit szépnek nem azt jelenti hogy vonzódsz hozzá, lefeküdnél vele, szerelmes lennél bele..
Felnőtt fejjel (bár lehet nem vagy az) csak meg bírod már állapítani, hogy vonzódsz hozzá vagy csak tetszik a haja.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!