Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől vonzó számotokra egy leszbikus nő?
Én pl külsőre szeretem az aranyos/ ártatlan kinézetű lányokat. :) Piszkos-szőke, tőlem alacsonyabb. ( Nem túl nehéz, 173 vagyok 😅)
Legyen ápolt. Természetes. Nem szeretem ha 5 kg vakolat van rajta. Fogak épsége. Bár ez hozzá tartozik az ápoltsághoz. Nagyon lehangoló ha egy egyébként fiatal, csinos lány elhanyagolja a fogait.
Szóval a mosoly, szemek meg úgy az arc egészében. Kisugárzás .
Értse a humort, legyen őszinte, nyitott az új dolgokra
Kb ennyi :)
13 meg mindenki más is
fogszabályozós emberekről mit gondolsz?
vagy azokról, akiknek szüksége lenne rá csak még nincs, pl. pénzhiány miatt?
Teljesen más az esztétikai hiba, pl csálé fogak, vagy az olyanok amiken látszik, hogy ápolatlan/ nem törődöm.
Én az elhanyagolt állapotban lévőkre gondoltam. Láttam már nagyon aranyos, cuki mosolyú lányt nem túl szabályos fogsorral. Nekem is volt egy autóbalesetem, ami miatt aztán 2 évig fogszabit hordtam, ettől még a szájhigiéniára ügyeltem
Teljesen más a kettő.
13s voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!