Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan lehetnék vonzó leszbikus nők szemében?
Legyen macskád, állítólag azokkal jól lehet csajozni ¯\_(ツ)_/¯
(NEM)
Na így már tudok normális választ is: engem az, ha okos, ha érdekes, ha jó a humora.
Külsőre a szép arc bőven elég. :D
Ez hülyeség. Most milyen választ szeretnél?
Az egyik azt fogja mondani, hogy neki a sportos szőke lányok tetszenek, a másik azt, hogy neki a tunya barna molettek, a harmadik meg azt, hogy neki tök mindegy, csak szeresse őt és fekete legyen a haja.
Milyen színűre fogod magad festetni? Érdekelne.
Rendben, igaz.. Tudom, hogy ez szubjektív. Csak kezdek itt megkattani a covid-barlangomban aztán ilyen hülyeségeken gondolkozok...
Nem szeretném magam befesteni.
Egyébként a külsőmmel szerintem nincsenek nagy bajok. Valahogy kikupáltam magam az idők során. Természetes göndör barna vagyok, természetes, nem sminkelek. A stílusom inkább uni, de annyira nem alakult ki még. Alkatra átlagos vagyok, kisebb mellekkel és viszonylag nagyobb valaggal.. :D
Én a szemeket szoktam figyelni, egy tekintet sok mindent el tud árulni.
Nem az a fontos, hogy 'jó csaj' -e, hiszen az nagyon szubjektív tud lenni. Meg attól hogy valaki jó nő, még lehet borzalmas személyisége.
Szerintem ami fontos, az az, hogy jól el tudjunk beszélgetni, megtaláljuk a közös hangot.
Jó, ha van legalább egy-két hasonló dolog az érdeklődési körünkben, de ha nincs, az se gond, lehet új dolgokkal szélesíteni a repertoárunkat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!