Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakulófélben lévő, vagy friss párkapcsolatban, ahol emberileg, lélekben, világnézetben, életfelfogásban mindenben stimmel és szimpatikus a másik, mindössze egyetlen bökkenő...?
Az öltözködése nem éppen konszolidált mondhatni, rendszeresen az alábbi képekhez hasonló látvánnyal szembesülnél, mit szólnál? Szemet hunynál fölötte és szó nélkül hagynád, finoman valami úton-módon megemlítenéd? Vagy úgy döntenél, hogy megszakítod vele az ismerkedést?
Ha minden stimmel, el se engedném többet. Nehogy már ezen múljon...
Persze megemlítheted neki, lehet hogy nem is tudatosult benne, hogy ez történik, de legalább kiderül. Szerintem ez azért nem gáz, ha annyi mindenben amúgy meg tök jól passzoltok.
Képzeld el, ha lenne egy csaj aki pont úgy öltözködik ahogy neked tetszik, de eltér az életfelfogásotok... melyik a fontosabb?
Higgyétek el, el nem akarok a kákán is csomót keresni, egyfelől még tetszik is a dolog, ha otthon történik, de ugyanakkor mégis, kicsit a "könnyűvérű" lányokra emlékeztet, meg az is bánt, hogy esetleg mások is többet láthatnak a fenekéből, mint kéne.
Tényleg nem tudom, van-e értelme szóba hozni? Amúgy meg azért csatoltam három képet is, mert volt már rá példa korábban, hogy linkeltem ide képet és rövid idő után már nem lehetett megnyitni ilyen-olyan hibák miatt. Tehát biztos ami biztos alapon tettem ide többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!