Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Férfi szekcióban szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi szekcióban szoktatok vásárolni lányok???

Figyelt kérdés

Most leginkább a butch/fiúsabb leszbikusokhoz szól a kérdés, de persze olyan is válaszolhat aki nőiesebb/femme :)

Szóval én a fiúsabb kategóriába tartozom, nyilván, és sokszor látom hogy a boltok férfi szekciójában olyan jó ingek vannak amiket én szívesen felvennék, csak mindig félek hogy ha mondjuk felpróbálom a boltban vagy megveszem akkor mit fognak gondolni az eladók stb. Tudom hogy nem kéne foglalkoznom mások véleményével, de ez miatt mindig rámtőr a szorongás, ezért még nem volt olyan hogy a férfi szekcióból vettem volna bármit is.

A másik még hogy, lányok, ha ti szoktatok ingben járni (nem arra a tipikus kockás ingre gondolok, hanem mondjuk aminek ilyen könyökig érő az ujja és különböző mintás) akkor honnan szoktatok vásárolni, vagy ha van olyan oldal ahhonan lehet jó ingeket rendelni, azt is megköszönném. :)

2022. júl. 30. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Páromnak (biológiailag férfi) szoktam venni pólókat, ingeket, illetve magamnak farmert (zsebek!)

Szeme se rebben az eladóknak. Nekik az a munkájuk, hogy eladják a termékeket, pont nem érdekli őket, hogy ki mit vesz :)

Ha meg igen, mi közük hozzá?

2022. júl. 30. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
98%
Nyugodtan! Senki nem fog foglalkozni azzal hogy kinek és minek veszed! Sok hetero kapcsolatban élő nő vásárol a párjának cuccot. Megveszed, nekik eladó, növeled a forgalmukat. (De ha ennyire parázol, rendelj a net-en)
2022. júl. 30. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Nem.Ha sportosabb ruhákat veszek akkor is a női részlegen.
2022. júl. 30. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem az eladó dolog plusz nem hiszem hogy érdekli. Semmi bűnt nem követsz el csak vásárolsz. Fiús ruhák terén sajnos nem tudok nyilatkozni lányos vagyok
2022. júl. 30. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Én a ruháim legalább 75%át a férfi részlegeken veszem. Bőven van szines mintas ingem is, azok szerintem pláne uniszexek. Még sosem néztek rám furcsán pedig köteg “férfiruhát” viszek magammal a próbafülkébe.

22/L

2022. júl. 30. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Hiába pontoztok le.Akkor sem szoktam és nem is fogok.Ez volt a kérdés,válaszoltam
2022. júl. 30. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

Igen. Női osztályról csak a sportmelltartó és alsónemű van, de általában férfi boxert hordok.

30/leszbikus nő

2022. aug. 1. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!