Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfivel csal meg? Csak kihasznál engem?
Hosszú lesz, de leírom:
A barátnőm anno férjnél volt, szült 2 gyereket. A volt férje alkoholista emiatt szétmentek. Megismert engem, és bele szerettem. Kihoztam magammal külföldre, a gyerekeivel együtt. A kapcsolatunkat nyiltan vállaljuk. Én mindig leszbikus voltam, sosem voltam férfival. A barátnőmnek is szereztem állást egy szállodában, a gyerekeit együtt neveljük. Én azt hittem, minden rendben van köztünk. Aztán azt vettem észre a közösségi oldalán, hogy a szülővárosából egy férfi kb másfél éve mindenét tetszikeli, a gyerekei születésnapját is, mindenét. Ez a férfi nem a volt férje. A barátnőm viszont tetszikeli mindenét. Utána néztem ennek a férfinak. Nős, 2 gyereke van, és iszonyat nagy nőcsábász, akiről azt beszélik biszexuális is. A barátnőm nem beszélt nekem arról, hogy férfivel is szeretne lenni, tehát hogy ő is biszex. Amikor összejöttünk, nekem azt mondta, titkon mindig leszbikus volt, de elkezdtem kételkedni benne, látván hogy mennyire oda van azért a biszex, nős férfiért, és kölcsönösen. A barátnőm azt mondta,csak barátok azzal a férfival, de én nem így érzem, hanem úgy, hogy a barátnőmnek csak az számított, hogy kimentsem a gyerekeit és őt a volt részeges férjétől. Én maximálisan szeretem őt, és a gyerekeit is, de úgy érzem, valami nem stimmel. Azt is érzem, ha van valami közte és a férfi közt, az a férfi csak hülyíti, mert azt hallottam arról a biszex férfiről, hogy mindenkire, aki vállalja a heteróktól eltérő orientációját, irigy rájuk, mert ő nős, és titokban tart fent kapcsolatokat nőkkel és férfiakkal is. Ti mit gondoltok erről? Elsősorban olyan leszbikusoktól szeretnék tanácsot kérni, akik voltak már hasonló helyzetben, mint most én.
16.-ra.
A nő olyan mint a csörgőkígyó. Akkor is képes beléd marni, ha te neveled kiskorától.
14# elég nyers, de van benne valami amit ír. Sajnos ismertem én is ilyet, a nő rosszul élt nehéz körülmények között, meglatott egy srácot, aki naiv volt és jól élt, jó helyen (olyan keletről nyugatra story) összejöttek, aztán a csaj elkezdett jobban kinézni, stilusosan és bizony összejött egy retardaltal :))
De a saját példámat is tudnám idehozni. Volt egy csaj középsulibol, többiek mindig mondták, hogy csúnya, meg nem baratkoztak úgy vele, nekem meg tetszett, barátkoztam vele, összejöttunk, ahogy nőiesedett egyre szebb és kívánatosabb lett, elkezdett kijárni barátnőkkel én meg nem voltam az a bulizós így én otthon kockultam és aztán kiderült, hogy egy év alatt több mint 29 pasival csalt meg, fél év után kezdtem gyanakodni, de szerettem és ez miatt naiv is voltam hittem neki :)) aztán egy videót mutatott egy barátom róla, ahol egyszerre két sráchoz szállt be az autóba ittasan. Persze szetmentunk, ő tartotta a formáját, aztán szép lassan elertektelenedett és nincs senkije semmije és boldogtalan. Nem azért írtam, mert örülök neki, mert nem így van, csak lehet belőle tanulság is...
A férjének hetero volt, talán a leszbikus vágyairól sem tudott.Neked leszbikus, aki "csak" elhajlott két gyerek erejéig. Most megint hetero.
Hazudik. A kis barátnőd.
A világ meg nem fekete-fehér, a biszexualitás is egy skála, de már ez is mutatja, nem illetek össze. A te szögletes gondolkodásod meg az ő csapongó szexualitása két külön világ.
Az meg századrangú, hogy az új "férfi"- nekem nem az - milyen orientációjú. Ő következmény, nem ok a te szemszögedből.
A második-harmadik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!