Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfivel csal meg? Csak kihasznál engem?
Hosszú lesz, de leírom:
A barátnőm anno férjnél volt, szült 2 gyereket. A volt férje alkoholista emiatt szétmentek. Megismert engem, és bele szerettem. Kihoztam magammal külföldre, a gyerekeivel együtt. A kapcsolatunkat nyiltan vállaljuk. Én mindig leszbikus voltam, sosem voltam férfival. A barátnőmnek is szereztem állást egy szállodában, a gyerekeit együtt neveljük. Én azt hittem, minden rendben van köztünk. Aztán azt vettem észre a közösségi oldalán, hogy a szülővárosából egy férfi kb másfél éve mindenét tetszikeli, a gyerekei születésnapját is, mindenét. Ez a férfi nem a volt férje. A barátnőm viszont tetszikeli mindenét. Utána néztem ennek a férfinak. Nős, 2 gyereke van, és iszonyat nagy nőcsábász, akiről azt beszélik biszexuális is. A barátnőm nem beszélt nekem arról, hogy férfivel is szeretne lenni, tehát hogy ő is biszex. Amikor összejöttünk, nekem azt mondta, titkon mindig leszbikus volt, de elkezdtem kételkedni benne, látván hogy mennyire oda van azért a biszex, nős férfiért, és kölcsönösen. A barátnőm azt mondta,csak barátok azzal a férfival, de én nem így érzem, hanem úgy, hogy a barátnőmnek csak az számított, hogy kimentsem a gyerekeit és őt a volt részeges férjétől. Én maximálisan szeretem őt, és a gyerekeit is, de úgy érzem, valami nem stimmel. Azt is érzem, ha van valami közte és a férfi közt, az a férfi csak hülyíti, mert azt hallottam arról a biszex férfiről, hogy mindenkire, aki vállalja a heteróktól eltérő orientációját, irigy rájuk, mert ő nős, és titokban tart fent kapcsolatokat nőkkel és férfiakkal is. Ti mit gondoltok erről? Elsősorban olyan leszbikusoktól szeretnék tanácsot kérni, akik voltak már hasonló helyzetben, mint most én.
1: Akkor most lájkolgat, vagy megcsal?
2: Amikor azt mondta neked (két gyerek mellett), hogy titokban mindig is leszbikus volt, nem gondolkoztál el, hogy egy kis (akár önkéntelen) tulzás is lehet ebben és valojában bi?
Egy szóval sem írta, hogy bármit is várt ezért cserébe, azt írta, hogy ő úgy érzi, hogy a barátnőjének "csak az számított, hogy kimentsem a gyerekeit és őt a volt részeges férjétől". Tehát ő ezt szeretetből csinálta, nem azért mert várt érte valamit vissza, de most, hogy rájött, hogy a nő valószínűleg megcsalja, elgondolkodott azon, hogy esetleg nem a kölcsönös szerelem miatt kezdett vele kapcsolatba, hanem azért, mert látta, mennyi mindent tud nyújtani neki, és ki akarta használni.
Amúgy Kérdező, mivel elég megalapozott a gyanú, én a helyedben tuti átkutatnám az üzeneteit (tudom, nem helyes...). Vagy esetleg egy szembesítés is működhet, csak ha nincs a kezedben semmi kézzel fogható bizonyíték, akkor könnyen átcsaphat durva gaslightingba, ahol te leszel a gonosz meg paranoiás, hogy vádaskodsz meg bolhából csinálsz elefántot, "pár like miatt".
Nos, ott kezdödik, kedves 24- es, hogy egy részegesnek milyen .... nő szül két gyereket is? Vagy ez úgy menet közben jött ki?
A kérdező éppoly önző, mint a barinő. A két gyerek és a férj az áldozat.
És még kiderül, hogy az első férfi, két gyerek ésesapja alkololista, a második meg hetero nőket gyülölö akármi.
Két önző nő bebújt a feminizmus ernyője alá. A szxr meg csak bepotyog. Nyilván a szxr a hibás. Persze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!