Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Félig nyitott kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félig nyitott kapcsolat működhet biszex lánnyal? Csak férfiakkal lenne a kapcsolaton kívül, lánnyal nem. Ti hogyan élnétek meg?

Figyelt kérdés

2022. júl. 5. 13:09
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Nálam a kapcsolat 2 emberről szól.
2022. júl. 5. 13:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy a "nem nyitott fél" ezt hogy éli meg, mennyire zavarja/rossz neki, hogy a párja pasizik.
2022. júl. 5. 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszéled a partnereddel, de erre igen kevesen lennének vevők - mármint hogy pasikkal félrejárjon.
2022. júl. 5. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:
98%
Bár én egy heteroszexuális nő vagyok, mégis úgy gondolom, hogy mivel ő biszex így semmivel sem másabb, hogy férfival van nem nővel. Én eleve nem vagyok nyitott kapcsolat párti, nagyon sok veszélyt rejtHET a kapcsolatra nézve.
2022. júl. 5. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha
2022. júl. 5. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ. Ha nagyon fiatalok vagytok még, és a kapcsolat annyiból áll, hogy randizgattok, csináltok közös programokat, akkor talán működhet. De idősebben, komolyabb kapcsolatba kezdeni így... ugyan minek? Összeköltözni majd kivel fog? Vagy kinél alszik? A héten a nőnél, B héten a férfinál? Vagy Veled élne, és a férfiakkal csak szex? Ezt nektek kell tudni, hogy milyen élethelyzetben vagytok, milyenek az igényeitek. Személy szerint én, 30+-os nőként ezt nevetségesnek tartom.
2022. júl. 6. 11:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nemet mondanék...ha nem vagyok elég valaki számára akkor arra van az ajtó👉
2022. júl. 13. 01:14
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Úgy hogy megcsaltál. Hogy kéne megélni? Tök mindegy milyen neművel lépsz félre, a megcsalás az megcsalás. Megalázó a megcsalt fél számára.
2022. júl. 13. 16:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg mi az hogy félig nyitott kapcsolat? Úgy gondolod te éled világod, az engedelmes asszonyka meg üdvözült mosollyal várja mikor esel haza az aktuális szeretődtől?
2022. júl. 13. 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:
44%
9: ha elolvasnád a kategóriát
2022. júl. 13. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!