Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvállalod magadat vagy inkább rejtőzködsz? Tudja rólad a környezeted, hogy leszbikus vagy?
A családom meg néhány barát tudja.
De az utcán kézenfogva sétálunk, szerintem ez még nyitottabb heteroknál is lehet.
Valahogy így vagyok vele én is.
Nem szeretném soha világgá kürtölni.
De... Ha van valakid mégis hogy vagy vele?
.. ha esetleg körülötted ott vannak 30an. Nők, családossak, vagy épp fiatal nyomulos pasik.
Azt hogy lehet kezelni? Te hogy kezelnéd? Nem mondanád el, megtartanad magadnak. Milyen jelzokent utalnál a barátnődre. Kijavitanad-e őket ha azt kérdezik mit csináltál a pasiddal hétvégén és stb.
Ki is kell mozdulni, nyilván nem a negyfal között éltek.
Ha a környezeted látja h mindig egy lánnyal vagy. Esetleg lebuksz. Mit tennel?
Letagadnád??
Barátok is biztosan vannak, ott csak megfogjátok egymás kezét, kis puszi, csók. Ott nyilván nem titok. És ha valami nem titok. Az körbe jár. Mert ez különlegesség, se perc alatt kiderul, h otthon nem Ádit tartasz hanem Andit.
.. Te lehet h ennyire nem pörögsz az emberek között. Mert pl otthon dolgozol. De mit tanácsolnál nekem?? Vagy hozzám hasonloknak.
Egyáltalán nem olyan egyszerű ezt titkolni. Sőt, hosszútávon lehetetlen.
Nekem 2 barátnőm tudja. Amugy senki mas es ez igy is fog maradni. Biszexnek gondoltam magam, de mar jo ideje ugy erzem, hogy csak a nők erdekelnek. Pasik nem.
Mivel randiztam pasikkal ezt a környezetem tudja. Igy nem gyanakodnak :D
Jelenleg is ugy tudjak, nincs szerencsem.
En nagyon elszeretnek koltozni, akkor a csalad nem lat bele az eletembe.
Mig itthon lakok nem is akarok kapcsolatot, sajnos nem tudnam megoldani sehogy.
Kutyaim vannak, napirenddel. Nem utazgathatok ezaltal. Igy helyi nő lenne idealis.. Ami a lehetetlen kategoria.
Válalom amennyre "kell".
Család tudja,néhány barát is.
Munkahelyen nem téma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!