Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Másoknál is rengetegszer így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknál is rengetegszer így van? (Ghosting, stb) 18/L

Figyelt kérdés

Egy ideje nyitottabb lettem ismerkedésre, de élőben még mindig elég félénk vagyok, úgyhogy főleg online próbálkoztam. Egész sok lányt sikerült megismernem különböző platformokon, de nagyjából mindegyiknek így, vagy úgy, de ugyanaz lesz a vége.

Általában azért hetekig, akár hónapokig is beszélünk, szerintem van kölcsönös szimpátia is, talirol is többször szó esik eddigre stb. Aztán persze valahogy mindig feljön valami intimebb téma, és általában (sajnos?) ilyenkor képcsere, vagy vidizés ilyesmik. Letudjuk, megbeszéljük hogy mennyire jó volt mindkettőnknek és tali és élőben is és ahw...

Na és innentől még soha nem sikerült tovább jutnom.😅

Utána valahogy sose olyan a beszélgetés, nem irnak már, ghostingolnak, esetleg törölnek is...

Azt teljesen megérteném, ha csak "az" lenne a cél, nem lenne gond, de mindketten több heti beszélgetést ölünk bele, figyelünk egymásra, stb...

Sokakkal benne lennék egyszeri alkalomban is, de akkor minek húzzuk az időt?! Nem tudom egyik ilyen lányról sem elképzelni hogy hetekig csak azért tartana fent egy beszélgetést, hogy bármi célzás nélkül hátha majd lesz valami egy hónap múlva online. Plusz olyankor is kölcsönös az egész.. Az lenne a baj egy ilyen hosszabb beszélgetés után, hogy megmutattam mindent és érdeklődésüket vesztik? De hát ha én is láttam, én csak megjobban szeretném élőben is...😅 Nem teljesen értem, csak velem van ez így?!😅😂

18/L (Kategória)

2022. jún. 15. 12:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem így tokkal-vonóval együtt meg is van a kérdező problémája:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__11..

és még csodálkozik, hogy nem egy virágzó biznisz

2022. jún. 19. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!