Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátomat rengetegszer kell leszopjam, de én nem szeretem a sperma ízét. Az előző fiúmét sem szerettem, de ő ritkábban szopatott, inkább szeretkezett velem. Mivel lehetne az ízén változtatni? 18/f
Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 13:32
1/12 anonim válasza:
Dohányzás zsíros ételek mellőzve. Sok gyümölcs foleg ananász és gyömbér
2/12 anonim válasza:
Esetleg talán válassz olyan barátot, aki szeret, és nem olyat, aki szopógépnek használ.
Persze, ehhez talán a szádat nem csak szopásra kellene használnod. Hihetetlen, hogy egyesek mennyire képtelenek a saját akaratukat érvényre juttatni.
3/12 anonim válasza:
Köpd ki!Mond meg neki,hogy létezik sperma ízesítő.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem engedi kiköpni. Addig szorítja a fejem. Nagyon erős.
2020. júl. 19. 14:04
5/12 anonim válasza:
Küldd hozzám én szívesen leszopom. Ahányszor csak akarja. Imádom a sperma ízét ♥️
6/12 anonim válasza:
ez valami kamu kérdés vagy mi?
hát ha igaz,akkor meg eléggé önző az ő részéről. Mármint neki ez jön be, nincs ezzel baj. De neked nem. Meg kéne beszélni.
7/12 A kérdező kommentje:
Beszéltünk erről. Neki szüksége van rá hogy ha megkíván, akkor megkapjon. És ezt értem is.
2020. júl. 19. 14:28
8/12 anonim válasza:
Hát ,ha te nem szólsz neki,akkor folytatjátok így:)
9/12 anonim válasza:
Kamu. Kérdező, te nagyon szépen és kultúráltan fogalmazol. Ha arra vagy kíváncsi, hogy hogyan lehet változtatni az ízért, akkor csak azt kérdezd, nem kell a kamu mellébeszélés.
10/12 anonim válasza:
Ha ilyen sráccal vagy együtt akit KELL szopni és nem te akarod attól érdemes lecsatlakozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!