Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ejakuláló dildóba mit érdemes tölteni, hogy hasonló legyen mint az igazi sperma? Lehet érezni, ha "elmegyek" vele?
Figyelt kérdés
Érdekel, mire számíthatok. Jó érzés-e az anal creampie dildóból? 21 centi hosszút rendeltem. Ha tövig meglovagolom, ki tud folyni maszti után, nem fog bennem maradni?2020. jún. 28. 21:11
1/11 anonim válasza:
Beírod googlebe hogy “műsperma síkosító” és vagy ezret fogsz találni. Igen, kifolyik.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, azokat néztem, de valami home-made megoldásra gondoltam. De ha nem olyan, akkor veszek műspermát is hozzá. De köszi, akkor anál creampie maraton lesz azt hiszem :D
2020. jún. 28. 21:21
3/11 anonim válasza:
Nemrég vettem egy babafürdetőt kézmosónak (Sansín) ami pontosan úgy néz ki és olyan állagra mint a sperma de azt tuti nem küldeném fel a seggembe pedig amúgy vegán és semmi káros anyag nincs benne. Házi kutyulék ami biztonságos nem tudom mi lehet. 🤔
4/11 anonim válasza:
Porcukorból cukorszirup, kísérletezd ki a megfelelő sűrűséget. Le is nyelheted (ha nem vagy cukorbeteg), ételszínezékkel variálhatod.
5/11 A kérdező kommentje:
Ha rakok bele tojásfehérjét, talán még csúszni is fog egy picit. Ezt a porcukros szirupot ki fogom próbálni :)
2020. jún. 28. 21:55
6/11 anonim válasza:
A tojásfehérjétől olyan szalmonellát meg fertőzéseket kaphatsz, hogy azt megemlegedet...
7/11 A kérdező kommentje:
Lenmagból is remek síkosítót lehet főzni. És az van is itthon
2020. jún. 28. 22:12
9/11 anonim válasza:
Rizslé jutott eszembe, persze lehűtve. Csúszós nyálkás kissé, szóval némileg hasonló. Na attól nem eshet bajod, bár macerás és nem tudom, előre le lehet,e gyártani több adagra valót. Nyilván nem áll el túl soká.
10/11 A kérdező kommentje:
Amíg tágítom magam, elő tudok készülni :D
2020. jún. 28. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!