Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg állás, pl magnum szauna takarítónak meg hasonló munkaköröket tudtok ajánlani?
A prostituáltat leszámítva tudtommal nem érdekli a munkáltatót mit és kivel csinálsz éjszakánként.
Miért nem jó egy sima normális munka?
#7es
Elfogadják őket és nem kezelik máshogy mint a heterokat
8as, ja, értem. Hát.. bármelyik multi cég ilyen. Nekem egy évig volt meleg főnököm, de hát.. a kutyát nem érdekelte, hgoy az-e vagy sem, jó fej volt, bár főnöknek elég gagyi. De páran még az esküvőjére is elmentek (és gondolhatod, hogy nem a szomszéd utcában volt:D)
Bár itt jegyezném meg, a CV-re ma már a nemedet sem vagy köteles feltüntetni, de a szexuális identitásodat soha nem is kellett megosztani senkivel.
Közel sem mindegyik multi ilyen szerintem... az ott dolgozók nyitottságán fog múlni, hogy elfogadják e vagy sem
Én sem azt mondom, hogy be kell jelenteni, de előfordulhat hogy kiderül és utána a bigott emberek rossz szájízzel állnak az emberhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!