Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak itt olyan fétises fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan fétises fiúk akinek tetszenek a fényes dzsekik, nacik hasonló cuccok? Esetleg szeret abban masztizni vagy szexelni? :)

Figyelt kérdés

2020. jún. 21. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
Én nem, bocsi.
2020. jún. 21. 16:55
 2/5 frot ***** válasza:
95%
Persze. Pl. Nike susogós, fényes naci. Két ilyen selymes nadrág jól tud csúszni egymáson, gyorsan tocsogóssá válhat. ;)
2020. jún. 21. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Engem izgat az ilyesmi :-)
2020. jún. 21. 23:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Jó hogy nem vagyok egyedül ezzel. :)

Már kamaszkorom óta engem is izgat nagyon az ilyesmi. Egy jó selymes nylon anyagú nadrág vagy fényes pufidzseki érintésétől már kész vagyok (jó értelemben) meg mindíg megnézem azokat akik ilyesmit hordanak:)

2020. jún. 22. 05:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
de még mennyire én is teljesen beindulok egy nylon anyagu steppelt kabáttól mindig megnézem az ilyet viselő lányt bár én inkább a női dzsekikre izgulok :D nekem is korábban kezdődött otthonra is szereztem egy-kettőt de én is teljesen kész vagyok tőlük az érintését imádom illetve a cipzárt lassan huzogatni ;)
2022. ápr. 5. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!