Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Másoknál is rengetegszer így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknál is rengetegszer így van? (Ghosting, stb) 18/L

Figyelt kérdés

Egy ideje nyitottabb lettem ismerkedésre, de élőben még mindig elég félénk vagyok, úgyhogy főleg online próbálkoztam. Egész sok lányt sikerült megismernem különböző platformokon, de nagyjából mindegyiknek így, vagy úgy, de ugyanaz lesz a vége.

Általában azért hetekig, akár hónapokig is beszélünk, szerintem van kölcsönös szimpátia is, talirol is többször szó esik eddigre stb. Aztán persze valahogy mindig feljön valami intimebb téma, és általában (sajnos?) ilyenkor képcsere, vagy vidizés ilyesmik. Letudjuk, megbeszéljük hogy mennyire jó volt mindkettőnknek és tali és élőben is és ahw...

Na és innentől még soha nem sikerült tovább jutnom.😅

Utána valahogy sose olyan a beszélgetés, nem irnak már, ghostingolnak, esetleg törölnek is...

Azt teljesen megérteném, ha csak "az" lenne a cél, nem lenne gond, de mindketten több heti beszélgetést ölünk bele, figyelünk egymásra, stb...

Sokakkal benne lennék egyszeri alkalomban is, de akkor minek húzzuk az időt?! Nem tudom egyik ilyen lányról sem elképzelni hogy hetekig csak azért tartana fent egy beszélgetést, hogy bármi célzás nélkül hátha majd lesz valami egy hónap múlva online. Plusz olyankor is kölcsönös az egész.. Az lenne a baj egy ilyen hosszabb beszélgetés után, hogy megmutattam mindent és érdeklődésüket vesztik? De hát ha én is láttam, én csak megjobban szeretném élőben is...😅 Nem teljesen értem, csak velem van ez így?!😅😂

18/L (Kategória)

2022. jún. 15. 12:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Igen, előfordul ilyen. Lehet azért érezni ki az aki csak képcserézgetni akar meg ki az aki találkozni is. Ha találkozni akarsz akkor ne képcserézgess - sima arcos, teljes alakos és kész.

Megjegyzem, ha nem live videó hívás, csak képcserék, akkor élnék a gyanúperrel hogy nem is nő van a vonal túloldalán hanem egy kamus pasi.

2022. jún. 15. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Ha nincs konkrét videohívás, akkor nagy eséllyel kamu az illető, képet lehet mutatni másét is. Beleölni meg hogy ne ölne bele időt az, aki eleve erre hajt. Én is meglepődtem, hogy mennyi nő érdeklődik az online szex után, de találkozni, azt nem. Van, aki megmondja előre, hogy csak ennyit akar, és kész, az legalább tisztességes, de sokan csak hitegetnek, hogy megkapják, amit akarnak, aztán ráunnak az illetőre, vagy jön más, és dobbantanak.

Én ezért már semmi ilyenbe nem megyek bele. Maximum beszélgetés, de nem küldök "olyan" képet, nincs videózgatás, max annyira, hogy lássam, nem egy férfivel beszélgetek éppen. Aztán ha valaki akar valamit, majd találkozunk.

2022. jún. 15. 12:23
 3/11 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy lányok voltak ők is. Volt akivel volt videohivas, volt olyan aki ismerősöm ismerőse és tudom hogy igazi...😅 Persze volt olyan is akivel csak képcsere, de szinte biztos vagyok benne hogy ő is igazi.

10-ből 9 biztosan az volt, és mégis...

Pont ez a bajom, hogy abszolut nem képcserére mentek. Előfordult, hogy már kifejezetten én vágytam ilyesmire és úgy mentünk bele, nem is hozták fel előtte.

Akik csak arra mennek tapasztalataim szerint elég könnyű kiszűrni, viszont néha én is benne vagyok ilyesmiben és akkor utana tényleg általában törlés, vagy ignoralas a vége, de szerintem az nem akkora tragédia.

Az esik rosszul és azt nem értem mikor hetekig hónapokig beszélünk, talit tervezünk és mintha megszűnnék egyről a kettőre...😅😂

2022. jún. 15. 12:41
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

Két tanácsot fogadj meg, hüvelykujj szabályt tarts be:

1) A képcserézgetés, videózgatás igen nagy többségéből nem lesz élő találka. Beéri a camizével. Ha tényleg találkozni akarsz akkor bele se vágj ilyesmibe.

2) Totál felesleges hónapokig levelezgetni, ha két héten belül nincs személyes "kv-s" találkozó akkor többnyire felejtős a történet.

2022. jún. 15. 12:49
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Kamu!
2022. jún. 15. 13:06
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Engem szerintem pont te ghostoltál. 😅 (ismerős az írásmód, egyezik a kor)

Egy ilyen hoszabb, komolyabb levelezésre emlékszem amúgy, csak sok 100 km-re lettünk volna egymástól, az szakított véget neki.

2022. jún. 15. 13:14
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Egyszerűen nem jön be a természeted annak akivel akarsz lenni, ennyi az egész.

Vagy nem akar megbántani, vagy előbb utóbb kijön egy sarkallatos pont, pl vallás, politikai vagy egyéb nagy különbségek.

Amúgy ez nem leszbi/bi/heteroszexualitás függő, ez jellem és problémakezelés függvénye.

2022. jún. 15. 14:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi normális válaszokat, igyekszem megfogadni a tanácsokat is!😊
2022. jún. 15. 15:18
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

Bocs, de veled lehet vmi problem. Lehet nagyon nyomulsz utána, féltékenykedsz, uralkodsz, akármi. Ok nélkül nem tiltanak valakit.

Ilyen nőtől én semmi komolyat nem akarnék, aki nem tud parancsolni a lyukának és mindenkinek mutogatja magát felelőtlenül. Ember, hova lett nőtársaimból a tartás? Na mind1, valszeg te csak arra vagy jó a többségnek. De ilyen viselkedéssel mit is vársz? Azt sem tudod, h ki kicsoda, de már lihegsz nekik a kamerába.

2022. jún. 15. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezhetetlen, hogy ne tudd az okot ennyi sikertelen próbálkozás után. 😅
2022. jún. 18. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!