Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az, hogy nem tudok magamnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az, hogy nem tudok magamnak pszichésen feltenni tampont az lehet azért mert leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
4 éve tudom, hogy csak a lányok érdekelnek és lehet, hogy ez az oka, hogy nem tudok feltenni tampont?

2022. jún. 3. 11:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Ennek semmi köze a leszbikussághoz. Vaginizmus a neve, ugyanúgy érint hetero és LMBTQ-nőket is, olvass utána:

[link]

2022. jún. 3. 18:41
 12/17 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%

Azt nem írta, hogy nem is engedi a teste a tampon felhelyezését vagy csak egyszerűen nem képes megtenni, mert valamiért nem akarja, én sem használok, de nem vaginizmus miatt és azt sem hiszem, hogy a leszbikusságomnak köze lenne hozzá.

Kérdező, kicsit részletesebben le tudnád írni? Félelem van benned, mert mondjuk hipochonder típus vagy és sokat olvastál arról, hogy kinek milyen baja lett tőle, vagy inkább csak fura lenne felhelyezni és aztán véresen kivenni, stb...?

2022. jún. 5. 00:18
 13/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem. amúgy miért erőlteted? Van akinek bejön, van akit taszít hogy órákig egy vértől tocsogó idegen tárgy legyen a hüvelyében...
2022. jún. 5. 00:48
 14/17 A kérdező kommentje:

12, Fel helyezni sem tudom, de kétlem, hogy vaginizmus miatt. Hanem mintha irtóznák, hogy valami ott legyen bent.

Nem olvastam semminek sem utána, szóval biztos nem amiatt van.

2022. jún. 5. 15:58
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Mondom én: semmi köze ahhoz hogy leszbikus vagy. Egyszerűen taszít a dolog.. Mondjuk nem értem minek kell lepontozni azt akit taszít a tampon. Vagy a hülye menstruációs kehely: hisz a betét pont olyan jó, vagy jobb, mert nem fog az emberben állni a pangó vér órákig.
2022. jún. 5. 16:48
 16/17 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Én egyetértek veled 15-ös, nekem sem szimpatikus a tampon. Kérdező, szerintem ezzel nincs amúgy semmi probléma, én is hasonlóan érzek. Nem kell erőltetni. Emlékszem, még sok évvel ezelőtt egy gimnáziumi osztálytársam kétségbeesetten, halálra rémülve ült mellettem, fojtogatta a sírás, el nem tudtam képzelni, mi történt. Aztán mondta, hogy nem tudja kiszedni a tampont. De ismerek olyat is, akiben napokig benne volt egy, mert elfelejtette kivenni és arra dugott be egy másikat. Csupán csak azért, mert szégyelltek betétet használni, mert más a betétre mondja, hogy na ő aztán soha, el sem tudja képzelni, hogy bármikor is azt használja, valaki pedig a kehellyel van így. Mindenki használja azt, ami számára a legkomfortosabb, legbiztonságosabb. Vannak, akik mai napig vattát használnak, pedig az már régóta nem "divat", de nem szégyellik. A menstruáció teljesen természetes folyamat és nem kell feszengeni miatta, inkább könnyítsük meg magunknak! :)
2022. jún. 5. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
15, Ne zavarjon, hogy a kehely a leghigiénikusabb mind közül... és a betét a legkevésbé, mert kvázi az elhasznált, erjedő véreden ülsz.
2022. jún. 5. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!