Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy nem tudok magamnak pszichésen feltenni tampont az lehet azért mert leszbikus vagyok?
Figyelt kérdés
4 éve tudom, hogy csak a lányok érdekelnek és lehet, hogy ez az oka, hogy nem tudok feltenni tampont?2022. jún. 3. 11:45
1/17 A kérdező kommentje:
1, Nem ez volt a kérdés.
2022. jún. 3. 11:48
3/17 anonim válasza:
Nem. Sok ember irtozik az analtol, megis kitorli a feneket, vagy hasznal kupot.
4/17 anonim válasza:
Nekem mindig is nehéz volt tampont feltenni, pedig nem vagyok leszbikus, szóval ndm hiszem hogy ez lenne az oka
6/17 anonim válasza:
Én leszbikus vagyok és az első tampon betételemkor eléggé féltem, mert azelőtt nem járt bennem semmi. De ez nem hiszem, hogy összefüggne.
Hány éves vagy? Volt már benned ezelőtt tampon?
Mert ha ez még új neked, akkor szerintem sok lányban meg van ez a kezdeti lelki gát.
7/17 anonim válasza:
Vannak leszbikusok sokan, akik nem irtóznak a behatolástól (sőt, ujjal vagy segédeszközökkel az a mindennapi szexuális életük része), és hetero nők is vannak, akik meg igen. Szerintem ez inkább pszichés, a testedről alkotott képpel, a róla kialakult tudatoddal függ össze.
8/17 anonim válasza:
Hmm nem,én is leszbikus vagyok de megy a tampon.nincs ezzel baj bár egy ideig nekem se ment
9/17 anonim válasza:
Akkor ennyi erővel a nők se ujjazzanak meg?
10/17 anonim válasza:
Teljesen hetero vagyok, es volt már jó néhány kapcsolatom különböző méretekkel.
De egy mini tampontól is szó szerint el tudok ájulni, nem is nagyon használok, csak kivételes esetben.
Szóval semmi köze a szexualitásodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!