Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttél rá, hogy valójában leszbikus vagy, nem pedig biszex?
Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 06:28
1/4 anonim válasza:
Nem vonzodok egy kicsit se a ferfiakhot, ennek ellenere eleg sok pasival szexeltem, azt hittem siman csak nehez kialakulnia erzelemnek, de kb 30 egyejszakas kaland utan kibontakozott bennem az erzelem nok fele, mostmar pasival semmit se tudnek elkepzelni. Szoval en igy
2/4 anonim válasza:
Talán furcsán hangzik amit mondok (pasi létemre) de szerintem az 1-es válaszoló hozzáállása a normális. Ő megtapasztalta milyen férfival, így el tudta dönteni hova húz a szíve. Mert bizony sokszor azt olvasom itt hogy vannak akik első kapcsolatként belevágnak egy leszbikus kapcsolatba, majd jön egy pasi aki „elrabolja” a lány szívét, és a másik lány joggal megutálja mind az exét mind a pasikat. Egy életre. Szóval én azt mondom inkább így megtapasztalni, és dönteni, minthogy a végén sírás legyen…
3/4 anonim válasza:
2-es, nem tudom miért kéne lefeküdni valakivel, akit egyáltalán nem tartok vonzónak? Ez kb olyan, mint ha azt mondanánk, hogy minden pasinak le kell feküdnie legalább egy férfivel az életében, hogy tudja, hogy tutira hetero. Értem én, hogy van, aki megteszi, de attól még szerintem teljesen érthető, ha másnak nincs gyomra hozzá.
4/4 anonim válasza:
2- es vagyok. értem mire gondolsz 3 as. Én most itt azokra gondoltam akik nem tudják eldönteni hogy hova húznak. A kérdező sem tudta igazán, aztán megtapasztalt ezt-azt, és így már tudott dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!