Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves és 25 évesnél sok a korkülönbség párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Én vagyok a fiatalabb.Idén már 18 leszek amúgy(kategóriát nézzétek!)2022. máj. 15. 20:12
1/14 anonim válasza:
Ebben a korban még kicsit annak tűnik, de ti érzitek, hogy át tudjátok-e hidalni az ebből esetlegesen adódó nehézségeket.
2/14 anonim válasza:
Mindig a 2 személyiségtől függ, nem feltétlen az életkortól. Szerintem ez már működhet.
4/14 anonim válasza:
Ebben a párosításban nem annyira vészesen sok. 2-3 év múlva már észre sem fogják mások sem venni.
5/14 anonim válasza:
En is ugyanebben a cipőben járok hogy 25 vagyo, ő meg 18, de még nem dőlt el a dolog hogy mi lesz ebből. Egy dolog biztos hogy érettebb mint én :D
7/14 anonim válasza:
Szerintem igen, és nem feltétlen a korkülönbség miatt. Inkább azért mert más életszakaszban vagytok, és ez sajnos sok vitát tud generálni.
8/14 anonim válasza:
Az a 25 éves se normális aki leáll egy éretlen kiskorú gimissel...
9/14 anonim válasza:
Annyira nem vészes már így hogy a csaj is nemsoká nagykorú: viszont a pasi már melózik, a lány még jó ideig tanulni fog, egyszerűen nem lennének egyenrangú felek a helyzetük miatt.
10/14 anonim válasza:
Bocs, nem néztem a kategóriát: De így is úgy gondolom hogy nem a korból, hanem a különböző életszakaszból lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!