Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lehet a maximum korkulonbseg ketto leszbikus kozott akik parkapcsolatban vannak?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 23:09
1/10 anonim válasza:
Amennyit a felek úgy éreznek hogy át tudnak hidalni és szeretik egymást. Ha azt mondja valaki max. 10 év, de egy adott párnál 11 akkor ők már ne is szeressék egymást?
2/10 anonim válasza:
Köztem és a barátnőm között pl. 5 év van, de ismerek olyan párt is akik között több. Nem vagyunk egyformák.
3/10 anonim válasza:
Nézd a mother daughter videók szerint is elég nagy a szórás szóval, igazából ami nektek beleférik.
4/10 anonim válasza:
Nekem ilyen 5 fér bele altalaban +,- ba. 25 vagyok am, de ha ez esetleg több akkor sem gáz am, személyfüggő.
5/10 anonim válasza:
Én 26 vagyok és belefér nálam is +- 5-6 év.
6/10 anonim válasza:
Én inkább idősebb, tapasztaltabb nőt szeretnék magam mellé, mert eléggé elveszett vagyok, többek között ilyen téren is, meg úgy általában mindenhol.
7/10 anonim válasza:
Párom és köztem 4 év korkülönbség van az ő javára. Nálam +10 belefér simán... akár 15 is:)
9/10 anonim válasza:
az attól függ, milyen, mennyire vagyok belehabarodva
ha nagyon, és idősebb akár 30 évvel, attól még simán belefér
ha nem, akkor meg amúgy sem lesz belőle kapcsolat, de nem a kor miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!