Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mennyire borulna ki, ha virágot vinnék a lakása elé, főleg miután lelépett? (Leszbikus kérdés)
Teljesen jó irányba haladtunk a kapcsolatban, egy hét után a második randitól számítva pedig köddé vált. Nem indokolta meg semmivel, de én annál makacsabb vagyok, hogy feladjam. Ez elég jó kezdetnek? Kicsit ki is akarom zökkenteni ezzel, mert előtte igértem is neki a virágot 😒
24/L
"mert előtte igértem is neki a virágot "
Ezt túl gyorsan tetted. Én nem erőltetném a helyedben, ha ő is szeretné akkor nem tűnne el. Nem kér belőled, fogadd el és keress más. Ne fuss felesleges köröket, ne idegesítsed őt és ne égessed magad.
Sajnos van ilyen és nagyon rossz esetben első kapcsolatnál fordul elő. (Nem tudom, hogy nálad ezzel kapcsolatban mi a helyzet.) Ha az embernek nincs még tapasztalata, csak a romi filmek után szabadon egy gesztus után fordulatot vár az csak mégjobban megsebezhet.
Természetes, hogy rugózol rajta, főleg ha benned már érzelmek alakultak ki iránta, de makacsság ide vagy oda, ha ő fogta magát és se szó, se beszéd nélkül eltűnt, ez nem fog változtatni rajta. A saját érdekedben keress olyat, akivel kölcsönösen időt akartok tölteni a másikkal -állandóan- és ugyanúgy keresi a te kegyeidet, mint te az övét. Mikor majd megtalálod és visszagondolsz erre a szitura, felhorkantasz majd, hogy te még erre a nőre pazaroltad volna az idődet.
7-es vagyok.
Ne haragudj #4-es, véletlenül félrenyomtam és hasznos helyett félig hasznosra ment. Megcsinálhatnák, hogy legalább egyszer az ember visszavonhassa, változtathasson rajta. Bocsi!
Tuti kiakadna. Az ilyen ghosting gyökerekkel az a baj h eleve gyávák a másik szemébe nézni és elmondani mi az ábra.
Én egyszer (akkor még kapcsolatban voltunk) "csak" a munkahelye előtt vártam a csajt virággal. Ott helyben kirakott, egy nappal a szülinapom előtt.
Remélem nem gond, hogy férfiként válaszoltam. Véleményem szerint én is ember vagyok, a nők is azok, a férfiak is (teljesen lényegtelen a szexuális orientáció, genetikai állomány -XY, XX, XXY, XYY- és némi identitás. Aki tapló, az tapló. És gyerekes is)
Bocsánat, a logikai levezetése lemaradt. Szóval úgy kezdtem hogy:
"eleve gyávák a másik szemébe nézni és elmondani mi az ábra"
(folytatom )
Most ha ebből indulunk ki, akkor azzal hogy megleped -ráadásul közel a privát szférájához, gyakorlatilag- kész tények elé állítod, és pontosan olyan (azaz még intenzívebb) szituációba kényszeríted bele, amiből korábban oly' gyáván menekült.
Ha mégis megteszed, komoly összegeket merek feltenni tétként, hogy el fog hangzani tőle a ZAKLATÁS/ZAKLAT kifejezés
Do not do that.
Didn't !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!