Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan leszbikus nő, (vagy ismertek olyat) akinek könnyen megy az ismerkedés?
Értem, hogy mostanában nehezebb, mert az emberek elidegenedettebbek egymástól, mint valaha. Akkor úgy értem, hogy "könnyebben". Csak létezik olyan, aki nem szenved annyit az ismerkedéssel kapcsolatban és leszbikus.
Szerintetek minden egyes leszbikusnak szenvedés az ismerkedés?
"Szerintetek minden egyes leszbikusnak szenvedés az ismerkedés?" - Szerintem nem. Én introvertált ember vagyok, de még én sem mondom azt, hogy szenvedés lenne. Nem keresek úgy nagyon senkit, de ha valaki rám ír (például itt), akkor megadom az esélyt neki és szívesen beszélgetek, az meg már a személyiségétől függ, hogy mennyire nyílok meg számára. Ha szimpatikusnak tűnik, akkor én is lazulok.
Ha személyes ismerkedésről lenne szó, akkor viszont kicsit gondban lennék. Míg fiatal voltam, valahogy jobban ment, illetve inkább jobban akartam, csajozgattam, flörtölgettem (semmi komoly, nem ribiskedésre kell gondolni :) ) de a korral (29 vagyok most) valahogy zárkózottabb lettem. De persze lehet, hogy csak a megfelelő személy kellene hozzá. :) Én amúgy azt tudom esetleg tanácsolni neked, hogy ne is ismerkedésnek fogd fel, hanem először csak barátkoznak és akkor talán nem tűnik olyan furának az egész. Úgy gondolj rá, hogy beszélgettek, jól elvagytok, abból baj nem lehet és majd alakul magától valamerre, nem kell rágörcsölni és direkt ismerkedni. Van, hogy az a legjobb, amikor szépen alakulnak a háttérben a szálak. :) Hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!