Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, nők! Egy 5-ös skálán mennyire volt döntő tényező a külföldre költözésetekben a kormány lmbt+ ellenes politikája?
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 12:16
11/13 anonim válasza:
10, én is harmincas vagyok.
Az hogy jól keresek-e egy dolog, attól még lehetek boldogtalan. Én is jól keresek, de nem csak a munkámnak élek.
Pénzről itt nem volt szó, sokkal inkább arról, hogy milyen az emberek mentalitása.
12/13 anonim válasza:
Sajnos minket a párommal ért már attrocitás, de ha ez nem lenne akkor sem akarnánk itt élni, nem csak a melegek elleni gyűlöletkampány miatt, hanem úgy általában a kormány politikája miatt. Mi a párommal jól keresünk, de még egy hetero házaspárnak is nehéz itthon boldogulni akiket támogat a kormány. Nálunk tervben van a gyerkőc is lombik programmal ami magyarországon eleve nem lehetséges máshol ahol igen ott sem két fillér. Itt ráadásul nem mernénk berizikózni, hogy albérletben vállalunk gyereket, mire meg oda jutunk, hogy van saját lakás addigra a gyerek téma lesz kockázatosabb. Alap járaton is azt terveztük, hogy ki költözünk pár évre, gyüjtögetünk beindítjuk a baba projektet, aztán letelepedünk itt, mert mégiscsak itt van a család. De mostani állás szerint kimegyünk és nem is jövünk vissza. Párom is sulizik éppen én szakmailag fejlesztem magam egyelőre, de jövőre már költöznénk. Élnek ismerőseim külföldön akik heterók, ők is a kormány elől menekültek, pedig ellenük még nem szól kampány.
13/13 anonim válasza:
Nem releváns..
Engem pl sosem a pénz motivált főleg, hogy elmenjek.
Hanem az emberek,ugyanis nem szeretem a magyarokat, nem illek bele ebbe a társadalomba..
Úgy érzem kint jobb lenne..
És ez baromi szomorú, tekintve hogy anyanyelvi szinten megtanulni egy másik nyelvet, meg még ismerkedni..
Nem érzem ezt könnyűnek, és bár meg tudnám beszélni valakivel ezt...
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!