Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, nők! Egy 5-ös skálán mennyire volt döntő tényező a külföldre költözésetekben a kormány lmbt+ ellenes politikája?
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 12:16
1/13 anonim válasza:
Nem költöztem, én nincs ellenséges propaganda, tekintve, hogy sem babát, sem esküvőt nem akarok.
2/13 anonim válasza:
A külföldre költözés - szexuális irányultságtól függetlenül - leggyakoribb oka ennél sokkal prózaibb: a pénz.
3/13 anonim válasza:
Ugyan tervben van a házasság de csak ezért nem költözünk. Mert kreativan itthon is megoldható.
Az lmbt+ pedig nem érzem magaménak. Azaz nem is érdekel.
4/13 anonim válasza:
A kollégáim elfogadnak,senki nem üldöz.Diplomáskent jól is keresek a párommal..A barátaink is 3 hete jöttek haza Berlinből mert ott màr zaklatják őket a bevándorlók.:-(
5/13 anonim válasza:
4.-re.
Ilyet itt ne írj! Ki fognak bannoltatni érte a liberósok.
6/13 A kérdező kommentje:
3: én az lmbt+-t az emberekre értem, nem a mozgalomra
4: végül még hálás leszel a fidesznek, hogy direktbe nem ölnek meg, csak uszítanak ellened...
2022. máj. 2. 21:42
7/13 anonim válasza:
6.-ra.
Senki nem uszít a melegek ellen!!!
8/13 anonim válasza:
Kedves 6-os.Szöggezük le,nem vagyok Fideszes szavazó..Az ellenzék jelöltjére szavaztam,de a tényeket meg látom mi van Berlinben,Párizsban..Ott életveszély most egy melegnek..Itthon meg a politikai hangulatkeltés..Bár a melegeket pont Jakab fenyegette meg pár éve..Hála az égnek nálunk nem Jobbikos ellenzéki jelölt volt..A társadal itthon nem homofob..Vidéki,amúgy jobboldali kisvárosban élek,s mindenki elfogad..Az emberek szeretnek.Ezek tények..Beszólásokat inkább pesten a Blahán szoktam kapni ha a párommal megyek az ottani török gyroszostól...De már megszoktuk..Az LMBTQ mozgalommal meg én sem értek egyet..
9/13 anonim válasza:
Hát nem tom, megverni ugye bárhol megverhetnek, ez ellen semelyik ország nem véd.
De alapvetően én külföldön érzem jól magam, Magyarországon sose éreztem magam otthon. Haza látogatni se nagyon van kedvem.
Nem csak a politika, de az alap magyar mentalitás, néplélek az, ami nekem nem esik egyáltalán jól.
10/13 anonim válasza:
Utolsó,ez a te személyes tapasztalatod.S tiszteletben tartom.8-as vagyok.Én meg 30+ évesen sajnos mást tapasztaltam..Ellenzéki vagyok,de itthon jól keresek s jól érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!