Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van, akit a kormány lmbt+...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, akit a kormány lmbt+ ellenes működése segített abban, hogy nyiltan vállalja magát? Kvázi dacból.

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy eddig pl. nem tartotta fontosnak/félt ilyen tartalmakat megosztani neten, ilyen ruhákat, kiegészítőket hordani, de most már ezt teszi.
2021. jún. 13. 17:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Ez nagyon jó kérdés,én pl ideges lettem tőle,erre tegnap majdnem coming outoltam anya szülinapi partiján,mert egyik rokonom Amerikát szapulta,hogy ott a népesség a transzikból áll meg stb.-ből,itt meg a normál emberek,de nem álltam bele. Meg most nagyon bennem van ez főleg,ha megharagszok valakire,hogy +ba hozzátegyem,hogy amúgy mizu,ez a ,,nem érdekel,felvállalom magam" érzés nagyon meg lett. Még nem tettem,de idő kérdése,viszont az tuti,hogy ki fogok állni mellettük,és ha kell értelmes érvekkel vitatkozni fogok. (Mondjuk én külföldre tervezem az életem,meg 19 vagyok,szóval rám nem is vonatkozna,de másokat veszek figyelembe elsősorban és legszívesebben felrobbantanám a Parlamentet,hogy ezzel másoknak is jót tegyek)
2021. jún. 13. 17:21
 2/20 anonim ***** válasza:
8%
A kormány nem meleg vagy hasonló ellenes. De mindenképp el akarja kerülni azt, hogy valaki őznek érezze magát, vagy lánynak fiúként és ki tudja magénsk hisztizni hogy úgy is bánjanak vele. Vagy a "majd ő eldönti milyen nemű akar lenni, ezért nem semlegesen nevelem" ostobaságot.
2021. jún. 13. 17:34
 3/20 A kérdező kommentje:
Szóval nálad egy törvény írja elő, hogy minek érzed magad?
2021. jún. 13. 17:39
 4/20 anonim ***** válasza:
8%
Divatból meg lázadásból melegek a lányok
2021. jún. 13. 17:41
 5/20 A kérdező kommentje:

Akkor gondolt azt, hogy a Homoszexualitás kategóriában van a kérdés :)

amúgy hül.eséget írsz

2021. jún. 13. 17:44
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nos, itt a szemléltető példa, hogy a jelenlegi kormány miért tud megtenni bármit. Tele van az ország olyan intelligens emberekkel, mint az itteni lepontozott hozzászóló, aki mindenféle alapos utána olvasás nélkül nyilvánítja ki rendkívül ésszerű érvekre épülő véleményét.

Amúgy Orbánék jól csinálják, tőmondatokban és jól skandálható, bicskanyitogató szavakkal kommunikálnak híveikkel. Megvan az eredménye, látható.

2021. jún. 13. 18:03
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze divatból, mert olyan jó buli melegnek lenni... meg attól, hogy hallanak erről a dologról nem lesz meleg senki.

Tényleg jó kérdés, én elgondolkoztam rajta, hogy jobban ki kellene állni és felvállalni magam

2021. jún. 13. 18:41
 8/20 A kérdező kommentje:

1,7 köszi

6-nak is a választ

2021. jún. 13. 18:42
 9/20 anonim ***** válasza:
8%
Igen divat mert szeretnek áldozat szerepben lenni
2021. jún. 13. 18:58
 10/20 anonim ***** válasza:
86%

Csábító a gondolat, de nem tettem meg. A maximum az, hogy likeolom facebookon a témában írt értelmes cikkeket.

Bár én teljesen nyilvánosan biztos nem vállalnám, csak ha még iskolás/egyetemista lennék.

2021. jún. 13. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!