Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, akit a kormány lmbt+ ellenes működése segített abban, hogy nyiltan vállalja magát? Kvázi dacból.
Akkor gondolt azt, hogy a Homoszexualitás kategóriában van a kérdés :)
amúgy hül.eséget írsz
Nos, itt a szemléltető példa, hogy a jelenlegi kormány miért tud megtenni bármit. Tele van az ország olyan intelligens emberekkel, mint az itteni lepontozott hozzászóló, aki mindenféle alapos utána olvasás nélkül nyilvánítja ki rendkívül ésszerű érvekre épülő véleményét.
Amúgy Orbánék jól csinálják, tőmondatokban és jól skandálható, bicskanyitogató szavakkal kommunikálnak híveikkel. Megvan az eredménye, látható.
Persze divatból, mert olyan jó buli melegnek lenni... meg attól, hogy hallanak erről a dologról nem lesz meleg senki.
Tényleg jó kérdés, én elgondolkoztam rajta, hogy jobban ki kellene állni és felvállalni magam
1,7 köszi
6-nak is a választ
Csábító a gondolat, de nem tettem meg. A maximum az, hogy likeolom facebookon a témában írt értelmes cikkeket.
Bár én teljesen nyilvánosan biztos nem vállalnám, csak ha még iskolás/egyetemista lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!