Nem lenne célszerű beszüntetné az összes bűnözés szankcionálását, amikor illegitim működésű kormány lehet egy országban "ez van" alapon?
Tulajdonképpen nem értem, ezek után miért nem legális a lopás, gyilkosság, megerőszakolás? Elvégre "oda fent" mutatnak példát az embereknek.
Egybites fidesz szavazók kommentektől kíméljenek.
Célszerű? Nem, pont ezért illegálisak ezek a tevékenységek. Morálisan indokolt? Szerintem abszolút az, sajnos.
Olyan értelemben indokolt morálisan, hogy ez a fogalom kiveszett a honatyák fogalomtárából, ez a törvényalkotási tevékenységükben megfigyelhető, emiatt aztán arányossági deficit alakult ki a társadalomban. Vagy legyen szabad a lopás, gyilkolás, erőszakolás és minden más is, amit az isteni morál tilt, vagy tegyünk hitet a civilizáció és a jogállamiság mellett, és állítsuk független bíróság elé azokat a korrupt g-eciket, akik saját magukon kívül senkit nem képviselnek, holott legalább azzal a közösséggel szolidaritást kéne vállalniuk, amelyik megszavazta nekik az országgyűlési pozíciót.
Mert a bűnözőknél is vannak szabályok.
Sőt sokszor szigorúbbak mint a katonaságnál.
De egyszerű példával-
Pl van egy diszkóm.
Hétvégén amikor buli van,akkor csak az én embereim árulhatnak drogot,mert tőlem veszik,plusz még fizetnek is érte hogy teríthetnek a területemen.
Ha más is mer drogot teríteni,azt a kidobók kiemelik elveszik a pénzét a cuccot és félholtra verik a parkolóban.
A fidesz is pont ezért működik hasonlóan egy bűnszervezethez.
Nekik lehet csinálni másnak nem engedik.
Mondjuk a fidesz már túl ment a sima gengsztertempón mert a gengsztereket csak a haszon érdekli és a lebukás elkerülése.
A fidesz viszont nyiltan gonosz és rosszondulatú is mert a napi 2 milliárd eus bejövőből legalább az egészségügyet meg az orvosok nővérek témát rendbetehették volna hogy ne lógjon már ki ennyire a lóláb.
De mivel egytől egyig buta felkapaszkodott gumicsizmás parasztok még ehhez is hülyék és mohók mert nekik az egész kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!