Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, akit a kormány lmbt+ ellenes működése segített
abban, hogy nyiltan vállalja magát? Kvázi dacból.
11/20 A kérdező kommentje:
10 vagyok: Félnék, hogy a munkám során hátrányomra válna. Akár munkáltatói oldalról, akár ügyfelek részéről.
2021. jún. 13. 23:51
Itt magyarországon szinte esélytelen, hogy vállaljam magam/magunkat nyiltan. A főnököm homofób és rasszista. Persze csak "poénkodik" hú de vicces, de nem akarom körülöttem felborítani az állóvizet. Akik fontosak az életemben azok tudják. A jelenlegi helyzet elkeserítő, ha tudnám hogy a propagandatörvény abszolút bukó lenne nyugodtabb szívvel állnék az ügy mellé, de félek itt nem elég ez, hogy annyian állunk ki amennyien csak lehet, mert a kormány lekaksizza úgy is. Bennem az fogalmazódott meg legfőképp, hogy nem itt a helyem, és a törvényen áll vagy bukik maradok-e. Ha nem még az is lehet hogy a végén jól bemutatok mindenkinek kezdve a főnökkel mielőtt megpattanok. Legalább ennyi örömöm legyen ha már elszakítanak a szeretteimtől.
2021. jún. 14. 07:19
Erről beszéltem korábban. Divat ez. Ahelyett, hogy értelmes dolgot csinálna. Majd kinövitek, ha dolgoztok, ahol megtanuljátok mi a felelősség. Ha megházasodtok, ahol megtanuljátok mi a felelősség, és ha nevelitek a saját gyereketeket. Az lmbtq csak agymosott, megrontott gyerekeket tud felmutatni.
2021. jún. 19. 07:05
Rémisztő, mikor valaki ennyire sötét. Mindig reménykedik benne az ember, hogy az ilyen csak trollkodik, de úgy tűnik vannak emberek, akik tényleg 100 évekkel lemaradtak a többiektől, ahol még a boszorkányüldözés volt a “divat”.
2021. jún. 19. 09:28
15/Én szentül hiszem, hogy az emberiség ebben az ezredben megakadt az egyedfejlődésben. De ebben is felülmúlta minden más élőlény teljesítményét. Egyszerre érte el maximumát, ami egyben a minimuma is!
2021. jún. 19. 09:34
Hát az emberiség egy része tényleg megakadt a fejlődésben, kezdve a begyöpösödött gondolkodásmódú emberekkel. A fejlődés azt jelenti hogy valamivel több leszel. A gyűlölködés biztos hogy nem ad többet maximum csak elveszi a drága idődet amikor azon csámcsogsz más mit csinál ahelyett hogy a saját életeddel törődnél. De hát ez tény, manapság ezt jelenti magyarnak lenni. Ha már az országvezetés szar és a lakosság nagy része depressziós legalább abban leljük örömünket hogy másnak szarabb, és had adasson már meg az a kis boldogságszikra mikor tévképzeteinkben legalább egy kicsit többnek érezhetjük magunkat másoknál, ha már igazi értékeket nem tudunk fölmutatni...
2021. jún. 21. 07:20
Az abberrált viselkedés nem fejleszt. Csak dekadenciába taszít, mint sokszor a történelemben.Semmit sem tudsz felhozni állításod igazolására, csak érzelmi zsarolással hatni. De ez sem működik. Ugyanis nálam a NORMALITÁS SZERETETE előbbre való, mint egy deviáns szubkultúra igényei
2021. jún. 21. 15:52
A kérdésre válaszolva: egyébként én pont így vagyok vele, hogy dacból/csakazértis vállalom magam, meg pl szívárványos táskát is vettem.
Az előttem hozzászólónak írnám, hogy több mint 1500 állatfajnál jelenik meg a homoszexualitás, kezdve madaraktól, egészen emberszabásúakig. Továbbá a történelem során MINDIG jelen voltak lmbtq+ emberek.
Szerinted egy olyan társadalom előbbre való és normális, ahol embereket ítélnek halálra, mert homoszexuálisok? Mert a múltban is és jelenleg is több országban ez a norma.
Továbbá milyen kutatásokat végeztél vagy olvastál (tényleg érdekel), amely alátámasztaná, hogy a nem heteroszexualitás abberrált viselkedés lenne? Megint megismételném, több mint 1500 másik fajnál jelenik meg.
2022. aug. 20. 18:36
#18: a "normalitás szeretete"??? Te épp gyűlölködsz, hogy jön hozzád a szeretet???
Azért a pontozást elnézve talán nem olyan vészes a helyzet, többen vagyunk mi, elfogadóak, mint ti, gyűlölködőek.
2022. aug. 21. 19:10
Kapcsolódó kérdések: